Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, βρέθηκε κοντά στην μαθητιώσα νεολαία τελώντας τον Αγιασμό στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Νεαπόλεως, στο Β΄ και Γ΄ Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, στο Α΄ και Β΄ Λύκειο Αγίου Νικολάου, στο Ειδικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, στο Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Νεαπόλεως.

Ο Αγιασμός τελέστηκε και στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Νομού Λασιθίου, όπου τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν με εγκαρδιότητα ο Προϊστάμενος της Α’βάθμιας κ. Γεώργιος Μαμάκης, ο Προϊστάμενος της Β’βαθμιας κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης και οι εκλεκτοί συνεργάτες τους.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε τις εγκάρδιες πατρικές ευχές του στους Προϊσταμένους, στους Καθηγητές, στους Δασκάλους και στους μαθητές κάθε βαθμίδος για μια ευλογημένη σχολική χρονιά γεμάτη από πρόοδο και πνευματική καρποφορία. Καυτηρίασε δε το γεγονός της καθυστέρησης που υπάρχει αναφορικά με την συντήρηση εκπαιδευτηρίων του τόπου μας, παροτρύνοντας τους αρμοδίους να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των έργων που εκκρεμούν, ώστε οι μαθητές να φοιτούν σε βελτιωμένες σχολικές δομές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.