Σε μήτρα μαρτύρων και αγίων εξελίσσεται η πολύπαθη Συρία στα χρόνια του πολέμου. Η Daily Mail μεταφέρει τη μαρτυρία της Αλις Ασαφ, μιας μητέρας από τη Συρία που έζησε τον τρόμο και την ωμότητα της ISIS αποκαλύπτοντας πως η εξτρεμιστική ομάδα θα ζύμωσε χριστιανόπουλα μέχρι θανάτου μηχανήματα αρτοποιίας.

Η Ασαφ αναφέρει πως η ISIS εξοντώνει τους Χριστιανούς στη Συρία είτε με το ζύμωμα παιδιών σε μηχανήματα ζύμωσης είτε ψήνοντας ενήλικους άνδρες μέσα σε φούρνους ενώ και η ίδια έχασε το γιο της, Γεώργιο όταν αρνήθηκε να προδώσει την πίστη του και να προσδιορίσει τον εαυτό του με ένα μουσουλμανικό όνομα. Αργότερα, ακούσαμε ότι οι μαχητές άρπαξαν έξι δυνατούς άνδρες που εργάζονταν στο φούρνο και τους έκαψαν μέσα στο φούρνο και συμπληρώνει: Μετά από αυτό, έπιασαν περίπου 250 παιδιά και τα ζύμωσαν στην μηχανή ζύμης αρτοποιίας.

Η Αλις Ασαφ διηγείται τα τελευταία λόγια του γιου της ο οποίος πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μάρτυρες της Πίστεως. «Δε θέλω να κρυφτώ. Εσύ μητέρα με δίδαξες πως είπε ο Χριστός, ότι «όποιος με αρνηθεί μπροστά στους ανθρώπους, θα τον αρνηθώ κι εγώ μπροστά στον Πατέρα μου”.»

Τελικά ο Γεώργιος οδηγήθηκε σε μια αυλή όπου και εκτελέστηκε ενώ η Ασαφ αποκαλύπτει επίσης πως οι τζιχαντιστές ρίχνουν τα παιδιά από τα μπαλκόνια στο κενό.

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.