Η πάνω φωτογραφία δείχνει το είδος των θυμάτων των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ τουρκικών επιχειρήσεων σε συριακό έδαφος με το όνομα «Ασπίδα του Ευφράτη», που υποτίθεται γίνονται για την «καταπολέμηση του ISIS». Αντί να έχει το ISIS απώλειες, οι Χριστιανοί είναι αυτοί που πεθαίνουν.

Στην φωτογραφία είναι ένας έμπειρος χριστιανός πολεμιστής της Ασσυριακής Εκκλησίας με το όνομα Βασίλειος Τάλια (Basil Talia) που σήκωσε το όπλο του για να πολεμήσει το ISIS και δολοφονήθηκε από τους Τούρκους οι οποίοι σαρώνουν την βόρεια Συρία υπό την ευλογία του Τζο Μπάιντεν.

Τελικά (όταν θα είναι πολύ αργά) ο κόσμος θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε πόλεμος κατά του ISIS στη Συρία. Ο πραγματικός πόλεμος, είναι το ISIS και η Τουρκία εναντίον των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), μιας συμμαχίας με κορμό τους Κούρδους και την συμμετοχή, Αράβων, Αρμενίων χριστιανών και Ασσυρίων χριστιανών και Τουρκμένων που πολεμάνε το ISIS και μάχονται κατά της δημιουργίας ενός ισλαμικού χαλιφάτου, ζητώντας “μια Συρία δημοκρατική, ανεξίθρησκη και ομοσπονδιακή”.

Οι Χριστιανοί στη Συρία θέλουν να ζήσουν χωρίς το ISIS. Θα συμμαχήσουν με τον Bashar Al-Assad ή τις SDF ή τους Κούρδους, και όποιον είναι εναντίον του ISIS εφόσον θέλουν να επιβιώσουν και να μην πουληθούν οι κόρες τους ως σκλάβες του σεξ. Όμως, χάρη στον Τζο Μπάιντεν (τον μισητή των χριστιανών Σέρβων), οι τουρκικές δυνάμεις μπήκαν βαθύτερα στην βόρεια Συρία.

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ένας αντάρτης τρομοκράτης του υποστηριζόμενου από την Δύση «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (FSA) (που ιδρύθηκε από λιποτάκτες του Συριακού Στρατού και αποτελείται από «μετριοπαθείς» ισλαμιστές από διάφορες χώρες) παρουσιάζει με υπερηφάνεια ταυτότητες αγωνιστών των SDF μετά τη θανάτωσή τους στην «απελευθερωμένη» Jarablus. Ο ίδιος στην άλλη φωτογραφία, πολεμούσε για το ISIS.

IS1.jpg

IS2.jpg

IS3.jpg

 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.