Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ο Σιωνισμός είναι σήμερα το μεγαλύτερο σκοτεινό κύκλωμα πoυ κινεί τα νήματα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης.

Ο λόγος της παρουσίασης αυτού του άρθρου είναι κάποιες ενστάσεις που υπήρξαν σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τον ρόλο του ρώσικου πρόεδρου Βλαδιμίρ Πούτιν στην σκακιέρα των παγκοσμίων εξελίξεων.

Ο σκοπός φυσικά δεν ήταν η μείωση του ρόλου του Πούτιν, καθώς σήμερα είναι το σημαντικότερο ανάχωμα στην επέλαση της Νέας Τάξης, αλλά η απλή διερεύνηση κάποιων άγνωστων πτυχών του παρελθόντος του και ο τρόπος εδραίωσης του στην εξουσία με τελική στροφή κατά των σιωνιστών τραπεζιτών.

Είναι πολύ σημαντικό στην σημερινή παγκοσμία σύγκρουση να εξετάσουμε με αντικειμενικά στοιχεία κάποιο εβραϊκό παρελθόν και τον κύριο ρόλο του Ρώσου προέδρου Βλαδιμίρ Πούτιν που έχει επικηρυχτεί από την οικογένεια Ρόθσιλντ ενώ πολλοί στο Αμερικανικό Κογκρέσο ονειρεύονται να τον δουν κάποια μέρα κρεμασμένο στην κόκκινη πλατεία.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ για να εξιστορηθούν θα χρειάζονται ολόκληροι τόμοι. Ο γνωστός αντικομουνιστής Ρώσος συγγραφέας, Αλέξανδρος Soltschenizin, έγραψε ένα αντισιωνιστικό βιβλίο με τίτλο «200 Χρόνια Μαζί», όπου αποκάλυπτε πολλές σκοτεινές πτυχές του Σιωνισμού στην Ρωσία και τον ρόλο που οι Εβραίοι έπαιξαν στην ρωσική πολιτική του 20ου αιώνα το οποίο όμως οι Εβραίοι Σιωνιστές το απαγόρεψαν στην Μεγάλη Βρετανία και ποτέ δεν μεταφράστηκε στα αγγλικά. Τι καλύτερο για την πραγματικότητα της υποταγής της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας κάτω από τα σιωνιστικά συμφέροντα.

Σε ένα τελευταίο μας άρθρο με τον τίτλο «BLACK OUT! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» είχαμε γράψει ότι ο Πούτιν είχε στενές σχέσεις με το εβραϊκό στοιχείο χωρίς με αυτό να εννοείται ότι κινείται από τα νήματα του σιωνισμού αν και έχει πράγματι ένα σημαντικό εβραϊκό παρελθόν.

Οι στενές σχέσεις του Πούτιν με το εβραϊκό στοιχείο της Ρωσίας που ήταν ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία, αποδεικνύονται από το γεγονός ότι πολλοί σημαντικοί του συνεργάτες και ολιγάρχες είναι εβραϊκής καταγωγής.

Μόνο πρόσφατα από την Globalfire.tv, έχει κυκλοφορήσει και πάλι ένα άρθρο προπαγάνδας με τίτλο «Ο Πούτιν εδίωξε όλους τους εβραίους ολιγαρχίες τον τελευταίο καιρό και αγωνίζεται για ένα λόμπι Free Europe όπου παρομοιάζουν τον Πούτιν με τον Χίτλερ και ότι αυτός μισεί τους Εβραίους. Για να ισχυριστούν όμως μια τέτοια κατηγόρα θα πρέπει πρώτα να ρίξουν μια ερευνητική μάτια στους συνεργάτες του Πούτιν.

Όλες αυτές οι ιστοσελίδες που προωθούν τέτοιες ή παρόμοιες «πληροφορίες», κρύβουν πάντα στους αναγνώστες την συνέχεια και την πραγματικότητα ότι οι ολιγάρχες έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο σήμερα.

Έτσι λοιπόν, ο Πούτιν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «βασιλιάς των Εβραίων», καθώς έχει την υποστήριξη πολλών πλουσίων και ισχυρών Εβραίων ολιγαρχών στη Ρωσία. Παρόλα αυτά, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι αυξανόμενες καθώς στρέφεται ενάντια των Ρόθσιλντ και των υπόλοιπων μελών της ελίτ και ο ίδιος εκπροσωπεί την αντίθεση προς τους Ιλουμινάτι και τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Υπάρχει ένας εμφανής πόλεμος πλέον ανάμεσα στον Πούτιν και στον αφέντη της κεντρικής και μασονικής τράπεζας τον Ρόθσιλντ. Οι κυρώσεις στη Ρωσία, ο πόλεμος στη Συρία και η σταδιακή πτώση των τιμών του πετρελαίου συντέλεσαν ώστε η Ρωσία να γίνει φτωχότερη και οι άνθρωποι να υποφέρουν.

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Τάξης. Κατά πάσα πιθανότητα κάποτε να συνεργάστηκε με αυτήν και έτσι να επέτυχε την άνοδο του στην εξουσία και να κυριαρχήσει σε μια πολύ δύσκολη χώρα όπως η Ρωσία. Σε κάποια στροφή όμως τα πράγματα χάλασαν, αναδείχτηκε η Ορθόδοξη ταυτότητα του και σήμερα βυσσοδομεί ο πόλεμος εναντίον του.

Ακόμη, ο ίδιος είναι πολύ ισχυρά επηρεασμένος από τρεις εθνικιστές φιλοσόφους του 19ου αιώνα και επέβαλε τους διοικητές του να διαβάσουν τα έργα τους: τον Νικόλαο Μπερδιάγιεφ, Βλαντιμίρ Σολόβιεφ και Ιβάν Ίλιτς. Ο Μπερδιάγεφ μάλιστα είχε γράψει ότι «η Ρωσική μεσσιανική ιδέα πάντα εξύψωνε τη Ρωσία σαν χώρα η οποία θα βοηθούσε στη λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας».

Τέλος, μέσα όλες τις σκοτεινές δυνάμεις που σήμερα μας κυβερνούν. ο Πούτιν είναι το μόνο φώς και η μόνη ελπίδα για μας τους ορθόδοξους και για την πατρίδα μας γενικά κάτι το οποίο έχει προφητευτεί και από άγιους πατέρες. Ο άγιος Πάτερ Παϊσιος χαρακτηριστικά είχε προβλέψει ότι η Ρωσία θα πολεμήσει τη Δύση έχοντας πολλούς συμμάχους στο πλευρό της.

Είναι ίσως συγκλονιστικό, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους πολιτικούς αρχηγούς της Δύσης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο μοναδικός ο οποίος είναι αφιερωμένος στην πολιτισμική αυτοσυντήρηση των Ευρωπαϊκών παραδόσεων, των φυλών καθώς και της διατήρησης του χριστιανισμού.

 

 

 

putin1.png

 

putin2.jpg

putin3.jpg

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.