Η «θρησκευτική αστυνομία», Αλ Χίσμπα, της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνέλαβε μια νεαρή κοπέλα στην πόλη Ράκα της κεντρικής Συρίας κατηγορούμενη ότι παραβίασε τον ενδυματολογικό κώδικα της οργάνωσης για τις γυναίκες και την τιμώρησε με αποτρόπαιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον τοπικό ακτιβιστή Σαλίμ Ρακάουι, ο οποίος μίλησε στο ARA News, οι τζιχαντιστές «έβαλαν το κορίτσι μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί με δεκάδες ανθρώπινα κρανία και την περιέφεραν στις συνοικίες της Ράκα».

Η νεαρή κοπέλα ενώ βρισκόταν μέσα στο κλουβί λιποθύμησε από τον τρόμο της και από την εξουθένωση της δημόσιας διαπόμπευσης που κράτησε επί ώρες.

Ο δημοσιογράφος Αχμέντ Σαάντ σχολιάζοντας τη νέα τιμωρία είπε ότι οι τζιχαντιστές εφευρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους τρομοκρατίας του πληθυσμού, επειδή συνεχώς χάνει εδάφη και δυνάμεις από τα αεροπορικά πλήγματα που υφίσταται σε Συρία και Ιράκ.

«Στην Ράκα το Ισλαμικό Κράτος τελεί υπό απίστευτη πίεση, ειδικότερα μετά από τις νίκες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) σε συνδυασμό με τις ρωσικές και αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές».

Οι τζιχαντιστές απαιτούν από τις γυναίκες να είναι πλήρως καλυμμένες από την κορυφή έως τα νύχια, στα χέρια υποχρεούνται να φοράνε γάντια. Το μόνο χρώμα που επιτρέπεται να φοράνε είναι το μαύρο.

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.