Ένα από τα στοιχεία του άμεσου μέλλοντος θα είναι η απαλοιφή της ιστορικής μνήμης, η κατάργηση της Ιστορίας των εθνών και η διδασκαλία μιας Ιστορίας που στην ουσία θα είναι προπαγανδιστικό μάθημα με σκοπό την ισοπέδωση λαών και πολιτισμών. 

Πιο μπροστά σε θέματα μέλλοντος είναι οι πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες προετοιμάζουν, χωρίς «πολιτικό κόστος», την κοινωνία ώστε να δεχθεί αυτό που οι ηγεσίες των χωρών θα νομοθετήσουν εκ των υστέρων.

Ήδη στα Σκόπια μια πολυεθνική εταιρεία ξενοδοχείων μοιράζει φυλλάδια διαφημίζοντας το ξενοδοχείο της.

Στην τελευταία σελίδα του φυλλαδίου είναι τυπωμένος ένας μικρός χάρτης του κέντρου της πόλεως των Σκοπίων, που είναι η πλατεία «Μακεδονίας», στον οποίο φαίνονται και κάποια αξιοθέατα όπως π.χ. η αψίδα της «Μακεδονίας». Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου όμως αναφέρεται ως «έφιππος πολεμιστής». («Πολεμιστής επάνω σε άλογο» για την ακρίβεια, καθόσον είναι γνωστή η λεξιπενία της αγγλικής γλώσσης).

Σε μία χώρα όπου η προπαγάνδα είναι περί του ονόματος είναι οργιώδης, ένα τέτοιο φαινόμενο δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο καθόσον μόνο λάθος δεν είναι η διατύπωση αυτή.

Οι ερχόμενες προγραμματισμένες εξελίξεις θα είναι πολύ άσχημες για τις βαλκανικές χώρες και περισσότερο για την Ελλάδα μας.

Χρήστος Μαντζιάρης

 

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.