Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

«Ο βιασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο» και «οι γυναίκες πρέπει να υπακούν τους άντρες», είναι δύο από τους ισχυρισμούς που ειπώθηκαν από τους επτά μουσουλμάνους εισβολείς οι οποίοι συνελήφθησαν πρόσφατα για μαζικό βιασμό

μιας δεκαεφτάχρονης κοπέλας που ήταν αναίσθητη. Το περιστατικό έγινε στην Οστάνδη της Ολλανδίας όπως αναφέρει η εφημερίδα, Het Laaste Nieuws(HLN).

viasmos (6)_result.jpg

Ο ομαδικός βιασμός έλαβε μέρος τον Νοέμβριο του 2015 και αναφέρθηκε στην αστυνομία. Παρόλα αυτά οι επτά μουσουλμάνοι που συνελήφθησαν, μέσα στους οποίους υπήρχαν τουλάχιστον δύο αιτούντες άσυλο, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες μόνο χάριν έρευνας ενός ασχέτου συμβάντος στο οποίο αποκαλύφθηκε ένα διαγραμμένο βίντεο κινητού από την επίθεση.

viasmos (3)_result.jpg

Ένας εκ των μουσουλμάνων, δεκατεσσάρων χρόνων, ο οποίος πηγαίνει σε τοπικό σχολείο, ερευνήθηκε για «πιθανή ριζοσπαστικοποίηση» αφότου άρχισε να δείχνει σε άτομα διάφορες φωτογραφίες του στο Facebook με στρατιωτικά ρούχα και κρατώντας ένα πυροβόλο όπλο.

viasmos (7)_result.jpg

Όταν η αστυνομία πήρε στα χέρια της το κινητό του, ανακάλυψαν ένα βίντεο το οποίο έδειχνε το δράστη μαζί με άλλους έξι χορεύοντας, γελώντας και τραγουδώντας στα αραβικά γύρω από το θύμα τους, μια κοπέλα, η οποία κείτονταν λιπόθυμη σύμφωνα με την εφημερίδα Het Laaste Nieuws. Ύστερα, αφού της έβγαλαν τα ρούχα άρχισαν τον ομαδικό βιασμό. Και οι επτά από αυτούς είναι μουσουλμάνοι Ιρακινοί εκ των οποίων οι δύο μόλις είχαν φτάσει στην Ευρώπη χάριν της… πολυπολιτισμικής πολιτικής της κ Μέρκελ!

viasmos (1)_result.jpg

Τα αδικήματα έγιναν σε ένα ιδιωτικό σπίτι στην Οστάνδη, όπως ανέφερε η αστυνομία, και οι ντεντέκτιβ μπόρεσαν εύκολα να τους ταυτοποιήσουν οδηγώντας τους στη σύλληψη στις 2 Φεβρουαρίου.

Στην ανάκριση οι Μουσουλμάνοι παρατήρησαν ότι το θύμα τους δεν θα πρέπει να… έχει παράπονο για τίποτε. «Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι υπάκουες στους άντρες»! Ένας άλλος δράστης είπε στην αστυνομία ότι τάχα η κοπέλα ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους, παρόλο που το βίντεο την έδειχνε να κείτεται αναίσθητη. Ένας τρίτος είπε ότι ο βιασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο! Μάλιστα!

 

viasmos (2)_result.jpg

Ο Βέλγος γραμματέας του Κέντρου Ασύλου και Μετανάστευσης, ο Theo Francken, δήλωσε ότι οι εισβολείς θα απελαθούν μόλις ολοκληρώσουν τις ποινές φυλάκισής τους. Η αδικία βρίσκεται στο ύψιστο σημείο και όπως φαίνεται ακόμη και τα πιο βαριά εγκλήματα να διαπράττουν οι λαθρομετανάστες, θα απελευθερώνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα σε αντίθεση με τους ντόπιους.

«Χορτάστε» λοιπόν, ιδιαίτερα ο γυναικείος πληθυσμός, τον περίφημο πολιπολιτισμό που μας σερβίρουν με βιασμούς και όλα τα άλλα… καλά καγαθά!

 

viasmos (5)_result.jpg

Nikoleta Kouletsiou

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.