Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Θα δώσουμε το λόγο σε ένα πρώην μουσουλμάνο ο όποιος, ενώ ήταν εν γνώση του ότι κατά το Ισλάμ όποιος απαρνιέται την θρησκεία του Κορανίου εκτελείται, τόλμησε να απαρνηθεί αυτή την θρησκεία και δείτε τι έπαθε: του έκαψαν το πρόσωπο και παρά τρίχα γλίτωσε από τον βέβαιο θάνατο.

Ο δημοσιογράφος, στην συνέντευξη του βίντεο, τον ρώτησε μετά από αυτό που έπαθες και καταφέρεις να διαφυγής πες είναι οι σκέψεις σου και τι προτείνεις να γίνει.

Αυτός συνεχίζει: Μια και μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να απευθυνθώ στους Αμερικάνους.Πρέπει να καταλάβετε ότι οι αποφάσεις που παίρνονται εδώ επηρεάζουν όλο τον κόσμο.

Το Ισλάμ έχει αρχίσει και κυριαρχεί επάνω σας και σταδιακά σας βάζει στο περιθώριο, ενώ σας προκαλεί αισθήματα δειλίας και φόβου για την αντιμετώπιση του.

Επιδιώκει να σας κάνει να μην μπορείτε πλέον να αντιδράσετε στην ολοένα και μεγαλύτερη εξάπλωσή του, που θα αποβεί καταστροφική για την χώρα σας και για άλλες χώρες. Προειδοποιεί ότι αν δεν ξεσηκωθείτε τώρα πριν είναι πολύ αργά τότε θα χάσετε τα πάντα και το Ισλάμ θα κυριαρχήσει παντού. Και συνεχίζει:

Η χώρα μου στην Νότια Αφρική ήταν ένα καθαρά χριστιανικό κράτος. Σταδιακά το Ισλάμ άρχισε να επιβάλλεται με απειλές φόβου και τρομοκρατία και σήμερα έχει αλλάξει την όψη της χώρας προς την καταστροφή. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και εσείς φοβάστε να αντιδράσετε, τότε τα παιδιά σας θα παραδοθούν στο Ισλάμ και θα υποκύψουν στους απάνθρωπους νόμους της Σαρία. Η Νέα Τάξη προωθεί το Ισλάμ για να διαλύσει τις κοινωνίες σας.

Απευθύνομαι σε εσάς τους χριστιανούς, αν δείτε από την Βίβλο όλες οι πρώτες ιερές πόλεις των χριστιανών όπως η Έφεσος, οι Σάρδεις, και οι άλλες εκκλησίες που αναφέρονται στην Αποκάλυψη σήμερα είναι όλες μουσουλμανικές και δεν υπάρχει ούτε μια χριστιανική εκκλησία. Καμαρώστε όλα αυτά τα μέρη που περπάτησαν οι απόστολοι και οι ευαγγελιστές. Σήμερα βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία του Ισλάμ. Να μην φοβάστε να ομολογείτε την χριστιανική σας πίστη, το Ισλάμ σας χτυπά από όλες τις πλευρές και με πονηρό τρόπο σας ρίχνει στην παγίδα της ανεκτικότητας για να σας υποδουλώσει. Με παθητικότητα και με μετριοπάθεια θα χάσετε τον αγώνα και το Ισλάμ θα σας καταλάβει.

Αν πιστεύετε στην αλήθεια δεν πρέπει να φοβάστε μήπως σας κατηγορήσουν για ισλαμοφοβία, ρατσισμό η ακόμη και φασισμό αλλά να μην διστάζετε να αγωνιστείτε εναντία σε αυτήν την απειλή.

Το σκοτάδι προκαλεί αίσθημα φόβου, έτσι και το Ισλάμ μας προκαλεί αισθήματα φοβίας μήπως κάποιος τζιχαντιστής μας κόψει το κεφάλι. Εκεί μας κατάντησαν και έτσι μας επιβάλλεται. Να θυμηθείτε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν δίσταζε να δεχτεί το μαρτύριο της σταύρωσης, και να μην πτοείστε από όλα αυτά για να μείνετε πιστοί σε Αυτόν. Αυτά που ακούς τώρα εδώ κάτω ο Χριστός ήθελε να ανέβουμε ψηλά και να τα κηρύξουμε. Ο Χριστός μας προέτρεπε να μην φοβηθούμε ότι και αν μας συμβεί, όποια απειλή και αν μας εκτοξεύσουν γιατί θα πιστεύουμε σε Αυτόν στον μόνο αληθινό Θεό.

Όταν ήμουν μουσουλμάνος μας είχαν μάθει να μισούμε τους Εβραίους και το Ισραήλ χωρίς καν να ήξερα που βρίσκεται. Τώρα καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα του Ισραήλ δεν είναι τόσο πολιτικό αλλά θρησκευτικό. Τους διδάσκουν ότι πρέπει συνέχεια να είναι σε πόλεμο με τους Ιουδαίους και ότι δεν τους ανήκει αυτή η Γή που κατοικούν. Αν τους δώσετε την Γάζα και όσα τους δίνετε θα ζητούν όλο και πιο πολλά και αυτή την Ιερουσαλήμ. Και αν τους δώσετε τα Ιεροσόλυμα, θα πάρουν το Τελ Αβίβ και θα μείνετε χωρίς κράτος.

Αυτό που θέλω να πω είναι, μην ξεπουλήσετε την χώρα σας για χάρη μιας ψεύτικης και απατηλής ειρήνης. Να μείνετε σταθεροί στην πίστη σας και να πολεμήσετε το κακό.
Είμαι πρώην μουσουλμάνος και σας λέω την αλήθεια, για το Ισλάμ δεν υπάρχει Ισραήλ. Ούτε καν διδάσκουν ότι υπάρχει ένα έθνος ονόματι Ισραήλ. Έτσι λοιπόν όταν μεγαλώσουν τα παιδιά τους έχουν διδαχτεί να καταστρέψουν αυτό το έθνος. Αυτό είναι το Ισλάμ.

 

 

OBAM.jpg

OBAM2.jpg

 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.