Στο παρακάτω βίντεο, αποκαλύπτεται η "πλύση εγκεφάλου" που ασκεί η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων στα ανήλικα παιδιά, που κυριολεκτικά την κάνει "παιχνίδι" στα πονηρά δάχτυλά της!

 Η Νέα Εποχή, ως γνωστόν, εργάζεται χρόνια τώρα ακόπως, ώστε να μετατρέψει την “παγκόσμια κοινωνία” σε αχρήματη! Ο τελικός σκοπός της είναι να στρώσει το κόκκινο χαλί υποδοχής στον Αντίχριστο και να προετοιμάσει τον κόσμο για το τελικό σφράγισμα στο δεξί χέρι και στο μέτωπο που θα επιβάλλει ο μιαρός της Αποκάλυψης σε όλους τους ανθρώπους, προκειμένου να επιβιώσουν!

Μέσα σε αυτό το “έργο” της, δεν παραλείπει φυσικά να “μεταλλάσσει” και να χειραγωγεί συστηματικά τη νέα γενιά των ανυποψίαστων και αθώων παιδιών, με κάθε δυνατό μέσο, όπως με: την μουσική, τον κινηματογράφο, τα νεανικά περιοδικά και βιβλία, τα Μ.Μ.Ε., τον τρόπο διασκέδασης (και όχι ψυχαγωγίας…), τα παιχνίδια κ.α.. Ο στόχος της είναι να απομακρύνει τα παιδιά από το Άγιον Πνεύμα και τον Θεό, να εισέλθουν στο δικό της “πνεύμα” της Νέας Εποχής, να το χωνέψουν απεξέργαστο, και τελικώς να καταποθούν και να αφομοιωθούν από αυτό, ώστε να μετατραπούν και τα ίδια σε δίχως αντιρρήσεις αποδέκτες και εργάτες του.

Το παλαιό παιχνίδι της “νέας” πιά Μονόπολης, ξεκάθαρα προετοιμάζει τα παιδιά-παίχτες στο “πνεύμα” της αχρήματης κοινωνίας. Προσαρμόστηκε στα “νέα” οικονομικά δεδομένα κι έτσι, απέσυρε τα χαρτονομίσματα προμηθεύοντας τον κάθε παίχτη με πιστωτικές κάρτες και με μηχανάκι Α.Τ.Μ. για τις παντός τύπου συναλλαγές που θα χρειαστεί να κάνει! Επίσης, το παιχνίδι “προφητεύει” μία επερχόμενη οικονομική κατάρρευση…τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει…Ακόμη χειρότερα δε, περιλαμβάνει και προπαγανδίζει το χάραγμα του θηρίου και την εμφύτευση τσιπ στο σώμα!!! Καλό ε;…
Έτοιμοι πολίτες για την-νυν εν μέρει και προ των πυλών ολοκληρωτκώς-αχρήματη κοινωνία του Αντιχρίστου!

 Ακολουθεί βίντεο: 

 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.