Υπάρχουν άνθρωποι που η περιέργειά τους τους οδηγεί στο να πληρώνουν 26 λίρες, προκειμένου να βιώσουν την εμπειρία του θανάτου και της καύσης

Κι όμως είναι αλήθεια, η ανθρώπινη περιέργεια μπορεί να φτάσει πολύ μακρυά, μέχρι το θάνατο ας πούμε και την αίσθηση του. Και ναι μπορεί να υπάρχουν εκείνη που υποστηρίζουν πως θα ήθελαν να γνωρίζου6ν τι τους περιμένει εκείνη την ύστατη ώρα, καθώς μισούν τις εκπλήξεις.

Ενώ, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σταματήσουν να φοβούνται τον θάνατο και προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την ιδέα με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και με το να βιώσουν μέσω της προσομοίωσης την καύση τους.

Όλα αυτά στη Κίνα όπου υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν στο αντίτιμο των 26 λιρών τη «μοναδική» αυτή εμπειρία.

Οι εταιρίες προσφέρουν την εμπειρία του θανάτου και μετά της καύση του πτώματος σε όσους «γενναίους» τολμούν να μπουν στη διαδικασία.

Οι κινέζικες εταιρίες χρησιμοποιούν θέρμανση και δυνατά φώτα προκειμένου να δημιουργήσουν τα εφέ για τη καύση των ενδιαφερόμενων. Η θερμοκρασία που επικρατεί στο θάλαμο δεν είναι ίση με αυτή της καύσης, αλλά φτάνει μέχρι τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι εμπνευστές της ιδέας τονίζουν πως πρόκειται για αυθεντική εμπειρία, ενώ τονίζουν πως όσοι περνούν από τη διαδικασία τοποθετούνται σε άλλο θάλαμο, όπου υποτίθεται ξαναγεννιούνται σύμφωνα με τη κινέζικη θρησκεία.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ακόμη μια εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει προσομοιωτές θανάτου, προφέροντας στους ενδιαφερόμενους διάφορες εμπειρίες που θα βασίζονται στον τρόπο που θα επιλέγουν να πεθάνουν.

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.