Οι τρεις νεαροί εκτόξευαν απειλές εναντίον των αστυνομικών - Αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή - Πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα

Θρίλερ με ευτυχή, ωστόσο, κατάληξη διαδραματίστηκε στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, στο Παρίσι, όταν τρεις νεαροί άνδρες, οι οποίοι αποδείχθηκε ότι ήταν αραβικής καταγωγής, απειλούσαν να ανατινάξουν ένα αστικό λεωφορείο.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα, ενώ ένοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στόχευαν με τα όπλα τους, τους τρεις νεαρούς.

Η αστυνομία πιστοποίησε την ύπαρξη ενός ύποπτου αντικειμένου στο λεωφορείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή κοντά στον σταθμό του Μετρό Gobelins.

Φωτογραφίες εμφανίζουν αστυνομικούς να στοχεύουν με τα όπλα τους, τους επίδοξους βομβιστές, ενώ απομακρύνονται οι πολίτες που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να προσεγγίσει τους νεαρούς άνδρες που απειλούσαν να ανατινάξουν το αστικό λεωφορείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα social media ότι συνελήφθησαν τρία άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία πιθανότατα είναι αραβικής καταγωγής.

Το σημείο παρέμεινε αποκλεισμένο σε μεγάλη ακτίνα, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση, με το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών να πραγματοποιεί έλεγχο εντός του οχήματος για το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο οι τρεις νεαροί απειλούσαν να ενεργοποιήσουν.

Όπως έγινε γνωστό, το σακίδιο που υπήρχε στο σημείο που βρίσκονταν οι τρεις Άραβες δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο συναγερμός έχει λήξει, δίνοντας τον δρόμο εκ νέου στην κυκλοφορία.

παρίσι

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.