Γνώριζαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ότι ο Χίτλερ μπορεί να είχε αποδράσει στην Νότιο Αμερική και να έζησε μέχρι το 1984;

Στα διαβαθμισμένα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, φαίνεται ότι το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (Federal Βureau οf Ιnνestigatiοn, FBI) των ΗΠΑ γνώριζε ότι ο Χίτλερ όχι μόνο επιβίωσε μετά το τέλος του πολέμου αλλά ήταν στην πραγματικότητα ζωντανός, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Ορισμένες από τις ιδιαιτερότητες του φακέλου των 203 σελίδων έχουν σβηστεί με μαύρο μαρκαδόρο, καθιστώντας ορισμένα αποσπάσματα του μη αναγνώσιμα, αλλά εάν τα έγγραφα είναι γνήσια, θα μπορούσαν να αλλάξουν την ιστορία.

Στο αρχικό τμήμα των αρχείων, που χρονολογείται από το 1945, υπάρχει μια συνέντευξη με ένα άτομο στην Αργεντινή που ζητά άσυλο στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα να υποδείξει την θέση που κρυβόταν ο Χίτλερ.

Το συγκεκριμένο άτομο, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται για τη δική του ασφάλεια, ισχυρίζεται ότι βοήθησε τον Χίτλερ να κρυφτεί αφού έφθασε με υποβρύχιο στη χώρα.

Το υποβρύχιο λέγεται ότι έφτασε μόνο μερικές εβδομάδες μετά την πτώση του Βερολίνου και περιείχε μέχρι και 50 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών υψηλόβαθμων μελών του ναζιστικού κόμματος και μιας γυναίκας που πιστευόταν ότι ήταν η Εύα Μπράουν.

Αν πράγματι αυτός ήταν ο Χίτλερ, η υποχώρηση είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν από το τέλος του πολέμου, έτσι όπως υποστηρίζουν οι συντάκτες των αρχείων.

Μετά την άφιξη, ο Χίτλερ, μετά από καιρό ταξίδεψε στον Παναμά πριν τελικά εγκατασταθεί στη Βραζιλία, αν και υπάρχουν αρκετές διαφορετικές τοποθεσίες που έμεινε τελικά στη Νότια Αμερική, με την πιθανότερη να είναι η Αργεντινή.

χίτλερ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.