Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για έναν 22χρονο Σιχ ο οποίος έσπασε το πρωτόκολλο και προκειμένου να βοηθήσει αγοράκι που αιμορραγούσε, έβγαλε το τουρμπάνι του για να του δέσει την πληγή!

Ο Harman Singh , 22 ετών, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο μετά από μια εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει τον ίδιο να χρησιμοποιεί το τουρμπάνι του να βοηθήσει ένα παιδί που είχε παγιδευτεί σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Το ιστορικό έχεις ως εξής: ενώ ήταν στο σπίτι του στο Takanini, στο Νότιο Ώκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία στις 15 Μαΐου, άκουσε μια στριγκλιά ελαστικών και έτρεξε έξω για να δει τι είχε συμβεί. Βρήκε τον 6 ετών Daejon Pahia να είναι στο δρόμο, χτυπημένος από ένα αυτοκίνητο. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ και θέλοντας να προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες πρώτης βοήθειας ο Singh αφαιρεσε το τουρμπάνι του και έδεσε τις πληγές του παιδιού.

Το τουρμπάνι είναι υποχρεωτικό για τους άνδρες Σιχ, και αντιπροσωπεύει την πνευματικότητα, την τιμή και την ευλάβεια. Δεν πρέπει να αφαιρείται σε δημόσιους χώρους, και χρησιμοποιείται για να κρατήσει και να προστατεύσει την τρίχα, η οποία ποτέ δεν κόβεται, σύμφωνα με θρησκευτικούς κανόνες.

Το δίκτυο OneNews της Νέας Ζηλανδίας πήγε να του πάρει συνέντευξη στο σπίτι του. Σε ένα χώρο με πολύ λιτή διακόσμηση, μόνο με τα απαραίτητα, εκείνος παρά τις διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση, συγκρατημένα αρνήθηκε ότι ήταν διάσημος, και είπε ότι απλά έκανε ό, τι ο καθένας θα έπραττε σε παρόμοια κατάσταση.

Αλλά στα μισά της συνέντευξης δεχτηκε μια έκπληξη. Σε συνεργασία με ένα τοπικό κατάστημα επίπλων, ο σταθμός είχε κανονίσει ένα φορτηγό γεμάτο με νέα έπιπλα να εμφανιστεί στην πόρτα του, σαν ένα δώρο για την καλοσύνη που έδειξε.

Ο Harman Singh ξέσπασε σε δάκρυα χαράς. Στο βίντεο που ακολουθεί,ο δακρυσμένος Singh εμφανίζεται συγκλονισμένος από την πράξη γενναιοδωρίας, και λέει ότι εήταν η καλύτερη έκπληξη στη ζωή του.

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.