Σε μια εξωφρενική κίνηση προχώρησαν οι Τούρκοι κατασκευάζοντας και ανοίγοντας στο Άμστερνταμ μουσουλμανικό τέμενος με το όνομα "Αγία Σοφία" και πιστό αντίγραφο του Ιερού Συμβόλου της Ορθοδοξίας.

Με την κίνηση αυτή η Τουρκία θέλει να προετοιμάσει διεθνώς τον κόσμο για την πραγματοποίηση των ονείρων του Ρ.Τ.Ερντογάν που θέλει και έχει υποσχεθεί ότι θα μετατρέψει την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη σε τέμενος.

Οι Τούρκοι έδωσαν πανηγυρικό τόνο στα εγκαίνια του νέου μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με το κλαπέν όνομα “Αγία Σοφία” και ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε προηγηθεί το αιματηρό ισλαμικό χτύπημα των Βρυξελλών.

Δείτε τι αναφέρει η Sabah: “Η πρωτεύουσα της Ολλανδίας ονειρεύονταν 20 χρόνια στο Άμστερνταμ να αποκτήσει ένα τέμενος σαν την Αγία Σοφία (!) που άνοιξε τις πόρτες της για τους πιστούς. Οι πρώτες παρασκευιάτικες προσευχές θα λάβουν χώρα με το επίσημο άνοιγμα του τεμένους όπου περισσότεροι από 2.500 πιστών θα μπορούν να προσεύχονται στο εσωτερικό του και θα παραστεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν”

Η επιλογή του ονόματος Αγία Σοφία, που είναι ελληνοχριστιανικό όπως και το εγκαινίασμα του τεμένους που θα γινει από τον ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν συμβολίζουν την επόμενη κίνηση του Τούρκου προέδρου που θέλει να προχωρήσει στην μετατροπή του Συμβόλου της Ορθοδξίας και του Ελληνισμού σε τοποθεσία ισλαμικού προσκυνήματος.
 

 

 

 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.