Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Κάθε χρόνο ένα κύκλωμα μαφίας, με ένα τζίρο δισεκατομμυρίων, σε συνεργασία με εντεταλμένα εργαστήρια που βγάζουν σκόπιμα διαγνώσεις για καρκίνο σε ανύποπτους ασθενείς, κάνει θραύση σε πολλές δυτικές χώρες.

Η διαφθορά των ιατρικών και εργαστηριακών κυκλωμάτων είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα. Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα φτάσουμε στο σημείο, ιατροί να γνωματεύουν λάθος διαγνώσεις για καρκίνο σε υγιείς εξεταζομένους για να κερδίσουν χρήματα.

Και όμως αυτό συμβαίνει πιο συχνά από ότι μπορούμε να φανταστούμε. Όλο αυτό το κύκλωμα μπορεί να αποκαλυφτεί μόνο στην περίπτωση που ένας ιατρός αποδειχτεί επ αυτοφώρω ότι έχει κάνει σκόπιμα λάθος διάγνωση. Είναι πράγματι μια μεγάλη αθλιότητα που δυστυχώς αμαυρώνει το κύρος του ιατρικού κόσμου, δηλαδή ιατροί να φορτώνουν με ανύπαρκτο καρκίνο τους εξεταζόμενους προκειμένου να κερδίζουν χρήματα από τις χημειοθεραπείες τους.

Υπάρχουν κάποια φάρμακα όπως το Zoladex και το Faslodex που συνταγογραφούνται για διάφορες μορφές καρκίνου με τζίρο δισεκατομμύρια δολάρια και πασάρονται στις περισσότερες περιπτώσεις σε υγιή άτομα.

Στην Γερμανία το κύκλωμα εργάζεται ως εξής: οι ιατροί γράφουν τις συνταγές αλλά οι φαρμακοποιοί που μετέχουν στο κύκλωμα είναι αυτοί που κατασκευάζουν το φαρμακευτικό μίγμα της συνταγής με μια ασυδοσία στις τιμές, το οποίο δίνουν τελικώς στους ασθενείς.

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο που γυρίστηκε στην Γερμανία και αποκαλύπτει ακριβώς πώς δουλεύουν τα κυκλώματα της ιατρικής μαφίας.

 

Στο κύκλωμα αυτό συνεργάζονται και μικροβιολόγοι με τα εργαστήρια τους για να εκδίδουν λανθασμένα αποτελέσματα σε μικροβιολογικές εξετάσεις ώστε να επιβεβαιώσουν τις λάθος διαγνώσεις των γιατρών του κυκλώματος. Οι αμοιβές τους φυσικά είναι εξαιρετικά μεγάλες ώστε να μην αποκαλύπτουν την αλήθεια στα θύματα τους. Είναι χαρακτηριστικό πώς ενώ εντόπιζαν ιατρικές εταιρίες του κυκλώματος, αυτές κατόρθωναν αλλάζοντας στοιχεία και διευθύνσεις να ξεφεύγουν για να συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο.

Σήμερα το λαθρεμπόριο φαρμάκων οργιάζει κερδίζοντας περισσότερα και από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και εντάσσεται και αυτό στα κυκλώματα ιατρικής μαφίας.

Όλη αυτή η ιστορία σχετικά με τα κυκλώματα της ιατρικής μαφίας βγήκε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας από ένα μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε στο Holmsland στην Δανία με κάποιον ιατρό που ονομαζόταν Peter Jebens, όταν αποκαλύφτηκε ότι έκανε σκόπιμα λάθος διαγνώσεις και πλάσαρε ειδικά φάρμακα κερδίζοντας εκατομμύρια.

Είναι τόσο μεγάλη η διαπλοκή αυτών των κυκλωμάτων ώστε κάποιοι δικαστικοί που θέλησαν να προχωρήσουν στην εξιχνίαση τους σταμάτησαν λόγω υψηλών παρεμβάσεων ακόμα και από κυβερνητικά κέντρα.

Ένα άλλο μεγάλο σκάνδαλο σχετικά με αυτά τα κυκλώματα ξέσπασε πριν από ένα χρόνο στην πολιτεία του Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών. Αποκαλύφτηκε ότι ένας ιατρός οικολόγος ονόματι Dr Farid Fata γνωμάτευε κατά συρροή σκόπιμα λάθος διαγνώσεις που του απέφεραν παράνομα παραμυθένια κέρδη. Και όλα αυτά σε υγιείς ασθενείς προκείμενου να κερδοσκοπήσει σε βάρος τους. Μάλιστα τους πίεζε εκφοβίζοντας τους ότι κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους, για να συνεχίσουν να παίρνουν τα ακριβά φάρμακα που τους συνταγογραφούσε. Μέσα σε δύο χρόνια είναι χαρακτηριστικό πώς από αυτή την άπατη αποκόμισε 35 εκατομμύρια δολάρια.

Στο επόμενο βίντεο είναι εκπληκτικό το γεγονός πώς ένας γνωστός Αμερικανός ιατρός ομολογεί ότι η χημειοθεραπεία επιστημονικά δεν έχει αποδεχτεί πώς έχει ανασταλτική δράση στον καρκίνο και απλώς είναι μια πειραματική μέθοδος η οποία όμως σχετίζεται με τεράστια ιατρικά και φαρμακευτικά κυκλώματα.

 

Είναι χαρακτηριστικό πώς οι συγκεκριμένες επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι μόνο σε ποσοστό 3% οι χημικοθεραπείες έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Αλλά και αυτό ακόμα από πολλούς είναι αμφισβητήσιμο. Είναι χαρακτηριστικό επίσης πώς σε πολλές περιπτώσεις η θεραπεία με τις χημικές θεραπείες είναι πλασέμπο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από ένα πείραμα όπου πήραν μέρος 100 ασθενείς , όταν στους 50 έδωσαν πραγματικές ουσίες ενώ στους άλλους 50 χωρίς να ξέρουν οι ίδιοι οι ασθενείς, τους έδωσαν πλασματικές ουσίες. Παρόλα αυτά και οι δυο ομάδες είχαν τα ίδια αποτελέσματα.

Η μάχη κατά του κακού είναι να εξετάζουμε πέρα από το φυσικό, πέρα από τις επιστήμες και τον υλισμό. Ο κάθε πολεμιστής αγαπά το Θεό τόσο με τις σωματικές όσο και με τις άϋλες ικανότητές του. Χρησιμοποιεί το μυαλό του για να διακρίνει το κακό, την ψυχή του για να λατρεύει το Θεό και την δύναμή του για να υπομένει την καταδίωξη και να ορθώσει το σπαθί της δικαιοσύνης. Καθώς ατενίζει την αιώνια δόξα του Παραδείσου, επιτίθεται σε όσους διεξάγουν πόλεμο ενάντια του Θεού, όπως ο αρχάγγελος Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν για να ανατρέψουν την προέλαση του Εωσφόρου και των ορδών του από δαίμονες. Όπως υπήρχε Επουράνιος πόλεμος έτσι υπάρχει και επίγειος πόλεμος. Ξεκίνησε στον ουρανό, ενώ η πάλη συνεχίζεται μέσα και σε εμάς τους ίδιους, καθώς διαλέγουμε αν θα ακολουθήσουμε το Θεό ή τον Διάβολο, και τελειώνει με όσους διαλέξουν το Θεό και όσους διαλέξουν το αιώνιο σκοτάδι.

Μακάριοι όσοι πεινούν και διψούν δια να αποκτήσουν οι ίδιοι, να επικρατήση δε και στον κόσμον η δικαιοσύνη και η αρετή, διότι αυτοί θα χορτάσουν. Ματθ. 5,6

Θα παραδώση δε εις θάνατον ο άπιστος αδελφός τον πιστόν αδελφόν του και ο άπιστος πατέρας το ευσεβές τέκνον του και θα επαναστατήσουν τα άπιστα τέκνα εναντίον των πιστών γονέων των και θα τους θανατώσουν. Ματθ. 10,21

Συ είσαι Θεός, που ποτέ και κατά κανένα τρόπον δεν θέλεις την καταπάτησιν του νόμου Σου και την αδικίαν. Δια τούτο ούτε και προς στιγμήν δεν θα παραμείνη πλησίον σου ως προστατευόμενός σου ασεβής άνθρωπος, ο οποίος μηχανεύεται το κακόν. Ψαλ. 5,5

όλους εκείνους, οι οποίοι είπαν• “θα δοξάσωμεν και θα αναδείξωμεν την γλώσσαν μας με την ευφράδειάν μας. Τα χείλη μας είναι εις την απόλυτον διάθεσίν μας. Ποιός είναι Κυριος επάνω από ημάς; Ημείς και κανείς άλλος”. Ψαλ. 11,5

δια να φωτίση εκείνους, που απηλπισμένοι δούλοι είναι βυθισμένοι στο σκότος της πλάνης και την σκιαν του πνευματικού θανάτου, να κατευθύνη και να ενισχύη τους πόδας ημών, δια να βαδίσωμεν τον δρόμον, που οδηγεί εις την ειρήνην του Θεού και την αιωνίαν σωτηρίαν”. Λουκ. 1,79

Γιώργος Λακαφώσης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.