Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με την ευκαιρία της 72ης επετείου από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, κάλεσε εκ νέου την διεθνή κοινότητα να ενωθεί προκειμένου να καταπολεμήσει την «τρομοκρατία».

Ο «Τσάρος» σε μία περίοδο κρίσιμη για την πορεία του πλανήτη με τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης από την μία και εκείνες που στηρίζουν την εθνική ανεξαρτησία ττα πλαίσια του έθνους-κράτους από την άλλη, διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία μπορεί να αφανίσει όποιον κι αν της επιτεθεί.

«Τα μαθήματα του πολέμου μάς υποχρεώνουν να παραμείνουμε σε επιφυλακή και οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας είναι ικανές να αποκρούσουν κάθε ενδεχόμενη επίθεση», δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με δημοσίευμα του AFP.

«Η τρέχουσα κατάσταση μάς υποχρεώνει να αυξήσουμε την αμυντική ικανότητά μας, αλλά για να διεξαγάγουμε μια αποτελεσματική μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, του εξτρεμισμού, του νεοναζισμού και άλλων απειλών, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ολόκληρη η διεθνής κοινότητα», πρόσθεσε.

Η Ρωσία είναι «ανοικτή σε μια τέτοια συνεργασία», επέμεινε ο Πούτιν, ο οποίος διαβεβαίωσε πως η Μόσχα θα είναι «πάντα στο πλευρό των δυνάμεων της ειρήνης και εκείνων που επιλέγουν τον δρόμο μιας συνεργασίας ίσου προς ίσον».

Εν τω μεταξύ τον γύρο του κόσμου κάνει φωτογραφία του Ρώσου ηγέτη με έναν Σταυρό να έχει αφεθεί πάνω στο πρόσωπό του, αποδεικνύοντας πως η Ρωσία μάχεται για την υπεράσπιση του Χριστιανισμού παγκοσμίως, την ώρα που η Ευρώπη υποφέρει από την συνεχή έλευση μουσουλμάνων μεταναστών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.