Υπάρχουν μια σειρά πολύ σημαντικών συμβάντων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβούν φέτος, και αν συμβούν,τότε θα μπορούσαν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Δεν προσπαθώ ναφοβίσω κανέναν η να αναφέρω συγκεκριμένες ημερομηνίες.Υπάρχουν μια σειρά πολύ σημαντικών συμβάντων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβούν φέτος, και αν συμβούν,τότε θα μπορούσαν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.Δεν προσπαθώ ναφοβίσω κανέναν η να αναφέρω συγκεκριμένες ημερομηνίες.

                                                 

Απλά μοιράζομαι μόνο την είδηση ότι είναι ήδη διαθέσιμο, με όποιον δεν γνωρίζει.Όσο περισσότερα γνωρίζουμε γι αυτά τα πράγματα, τόσο καλύτερα μπορεί να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας.Ο Ομπάμα είναι ο 44ος και τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ,που δεν θα προλάβει να τελειώσει την δεύτερη θητεία του όπως λέει και το βίντεο.Το θέμα της Βαβυλώνας(Ιράκ)είναι ακόμα ένα θέμα που θα δείτε στο πρώτο βίντεο καθώς και πως το Ιράκ συνδέεται με τις ΗΠΑ και το άγαλμα της ελευθερίας.
Πιστεύω ότι η ελίτ θα εγκαταστήσει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κάποια στιγμή.Παρακολουθείστε τις ειδήσεις και τα σημάδια,και ξεκινήστε «προσευχή μετανοίας».

                                             

Ο Αντίχριστος έρχεται και προετοιμάζουν τον δρόμο του οι ψευδοπροφήτες.

                                                     

 

 

 

Nikoleta Kouletsiou
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.