Πρώην μουσουλμάνος από τη Σαουδική Αραβία (κατάγεται από την πόλη της Τζέντα) ασπάστηκε τον Χριστιανισμό. Πρόκειται για τον διάσημο μικροβιολόγο Δρ Khalid Al-SIDA που σήμερα κηρύττει τον Χριστό στους Μουσουλμάνους

« Ο Ιησούς είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Ο Ιησούς με έσωσε στη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, όταν ήμουν πρόσφυγας, και το σημαντικότερο – ο Κύριος με έσωσε από τον αιώνιο θάνατο. Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Ιησού για την αγάπη Του για μένα, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μου », – έγραψε ο Δρ Khalid.

Πάνω από 33 χρόνια ο Αl-SIDA ήταν ένας αφοσιωμένος οπαδός του Ισλάμ. Ωστόσο, ως επιστήμονας από τη φύση του, συνήθιζε να κάνει ερωτήσεις. Τα ερωτήματα αυτά οδήγησαν τελικά τον μικροβιολόγο στην πίστη στον Ιησού Χριστό.

Σήμερα, ο Δρ Khalid SIDA μαρτυρά τον Χριστό σε πολλούς ανθρώπους. 

“Μετά το μήνα του μέλιτος, πήγα πίσω στη Σαουδική Αραβία. Είδα ένα όνειρο. Σε μένα, αποκαλύφθηκε ο Ιησούς – ο Υιός του Θεού και Σωτήρας. Αλλά ήταν δύσκολο να τον δεχτώ από τη στιγμή που ήμουν μουσουλμάνος 33 χρόνια. Τότε αποφάσισα να διαβάσω την Αγία Γραφή. Ένιωσα τεράστια δύναμη από το Λόγο του Θεού. Έχω διαβάσει την Αγία Γραφή περίπου 8-9 χρόνια. Ήταν τόσο όμορφη”, – λέει ο επιστήμονας.

 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.