Το ουκρανοναζιστικό τάγμα που ο Ζελένσκι προσπάθησε, ακόμα και στην ελληνική Βουλή, να το ξεπλύνει και μάλιστα να το ηρωοποιήσει κιόλας, προφανώς χρησιμοποιεί τώρα και τα … γυναικόπαιδα για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του… Της Λιάνας Κανέλλη. Δεν είναι βέβαια δουλειά του Ποντίφικα να γίνεται ανθρακωρύχος του Διαδικτύου. Και βέβαια το Βατικανό δεν απουσιάζει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον τύπο με ανακοινώσεις, δελτία τύπου, φωτογραφίες, πάντα προσεκτικά επιλεγμένες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του τεράστιου σε επιρροή, μικροσκοπικού δε κρατιδίου.

Έτσι στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην Corriere de la Sera, δύο Ουκρανές κυρίες, η Εκατερίνα Προκοπένκο και η Χιούλια Φεντόσιουκ, σύζυγοι στρατιωτικών του τάγματος Αζόφ, συνάντησαν τον Πάπα και του έδωσαν δύο επιστολές και αρκετές φωτογραφίες.

Πάπας Φραγκίσκος

Οι δύο κυρίες ζήτησαν από τον Ποντίφικα να μεσολαβήσει για τον απεγκλωβισμό του τάγματος από το περικυκλωμένο θηριώδες εργοστάσιο Αζοφστάλ. Το ουκρανοναζιστικό τάγμα που ο Ζελένσκι προσπάθησε, ακόμα και στην ελληνική Βουλή, να το ξεπλύνει και μάλιστα να το ηρωοποιήσει κιόλας, προφανώς χρησιμοποιεί τώρα και τα … γυναικόπαιδα για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του…

Έλα όμως που στο διαδίκτυο (εν προκειμένω διαδικτυακός ανθρακωρύχος στο Telegram) τις δύο άνω κυρίες τις βρήκε και σε άλλες πόζες. Με αδιάψευστα ιδεολογικά αξεσουάρ και κομψό ναζιστικό χαιρετισμό. Ιδού λοιπόν πως εκτός από το Άγιο Πνεύμα πανταχού παρόν είναι και το …αζοφικό πνεύμα.

Γυναίκες Αζόφ

Λιάνα Κανέλλη

Πηγή: Κατιούσα

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.