Ο μικρός είχε αρχικά μια μικρή ρωγμή στην κορυφή του κρανίου του - Οι γιατροί έστειλαν το παιδί στο σπίτι του, χωρίς την παραμικρή επέμβαση - Η ρωγμή μεγάλωνε μέρα με την ημέρα, έχοντας γίνει πλέον τεράστια

Έχει κενό που χωρίζει το κρανίο του στα δυο. Το κενό κάθε βδομάδα γίνεται όλο και μεγαλύτερο και οι γιατροί δηλώνουν ανήμποροι να κάνουν το παραμικρό. Ο λόγος για ένα 6χρονο αγοράκι από την Καμπότζη, που από τη στιγμή της γέννησής του αντιμετωπίζει το εν λόγω πρόβλημα, καθώς αυτό έγινε εμφανές όταν η μητέρα του διένυε τον έβδομο μήνα κύησης.

Ο μικρός είχε αρχικά μια μικρή ρωγμή στην κορυφή του κρανίου του. Ωστόσο, οι γιατροί έστειλαν το παιδί στο σπίτι του, χωρίς να επιχειρήσουν την παραμικρή επέμβαση ή θεραπεία. Προς έκπληξη όλων, η ρωγμή μεγάλωνε μέρα με την ημέρα, έχοντας γίνει πλέον, πιο ευρεία και βαθιά, ξεκινώντας από το μέτωπο και φθάνοντας έως και το πίσω μέρος του κρανίου του.

Αν και οι γιατροί σηκώνουν, πια, τα χέρια ψηλά, η 67χρονη γιαγιά του μικρού δηλώνει αποφασισμένη να βρει μια θεραπεία για τον εγγονό της. Κάνει έκκληση σε όλον τον κόσμο και καλεί οποινδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο μικρός μεγαλώνει με τη μαμά και τη γιαγιά του, καθώς ο πατέρας του τους εγκατέλειψε πριν το αγοράκι έρθει στη ζωή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.