%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%b9%ce%b1
Μία υποτιθέμενη έρευνα ενός άγνωστου εκπαιδευτικού ιδρύματος έρχεται τώρα να βεβηλώσει την τεράστια σημασία του Άστρου της Βηθλεέμ και το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει ως φάρος, ελπίδα στην ψυχή κάθε κατατρεγμένου πιστού, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για θαύμα και αστέρι αλλά για μία σπάνια ευθυγράμμιση πλανητών.
Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για την ευθυγράμμιση του Ήλιου, του Δία, της Σελήνης και του Κρόνου στον αστερισμό του Κριού.

Ο Γκραντ Μάθιους, καθηγητής θεωρητικής αστροφυσικής και κοσμολογίας του τμήματος φυσικής του Πανεπιστημίου της Νότρε Νταμ, ερευνά το «Άστρο της Βηθλεέμ» για περισσότερο από δέκα χρόνια.

«Αστρονόμοι, ιστορικοί και θεολόγοι έχουν πολλές φορές διατυπώσει ερωτήματα για το “Χριστουγεννιάτικο Αστέρι”» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Πότε εμφανίστηκε; Πώς έμοιαζε; Ανάμεσα σε δισεκατομμύρια αστέρια εκεί έξω, ποιό ήταν αυτό που ήταν τόσο λαμπερό εκείνη την ημέρα;».

Η απάντηση είναι, σύμφωνα με τον ειδικό, η σπάνια αυτή ευθυγράμμιση. Τόσο σπάνια, που η ανθρωπότητα δεν θα ξαναδεί αντίστοιχη για τουλάχιστον 16.000 χρόνια.

Ο εν λόγω ερευνητής του παντελώς αγνώστου πανεπιστημίου του Νοτρ Νταμ, σκοπεύει να ‘αποσβέσει’ την πληρωμένη λάσπη κατά της αληθινής πίστης, συγγράφοντας βιβλίο.
Είναι φανερό ότι σε καιρούς παγκόσμιας πολιτικής αστάθειας διάφορα κέντρα μηχανεύονται το να ελέγξουν πλήρως το κοινό αίσθημα, αφαιρώντας την κουλτούρα, την παιδεία, τον τρόπο σκέψης και την ελπίδα για κάτι καλύτερο που απορρέει από την έκφραση της αληθινής ορθόδοξης πίστης.
Ο άνθρωπος δε χρειάζεται να διαβάσει επιστημονικά πονήματα για να γνωρίζει την αλήθεια.
Την κατέχει μέσα του.
Δώρο του Δημιουργού και Σωτήρα του.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.