Ο Νίκος Νικολόπουλος, Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ, δήλωσε: «Ο Αντώνης Σαμαράς αντί να διαψεύσει ή να ζητήσει συγνώμη προχωρά σε υπονομευτικές δηλώσεις».

«Μετά την παρέλευση 48 ωρών από το σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας, ο Αντώνης Σαμαράς δε διέψευσε ακόμη την είδηση που τον φέρει να ζήτησε από τον κ. Γιούνκερ να μην προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα 

χωρίς ισοδύναμα επιπλήττοντας τον Πρόεδρο της Κομισιόν για την πρόθεσή του, όπως φέρεται να του είπε, να στείλει λεφτά στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία απαίτηση και ρωτώντας τον μάλιστα επί λέξει, σα να ήταν διορισμένος έπαρχος του Βερολίνου στην Αθήνα, «ποιός θα πληρώσει».

Εν τω μεταξύ, αντί συγνώμης προς τον Ελληνικό Λαό ή διάψευσης του σχετικού δημοσιεύματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ βρήκε το θράσος να προτείνει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ», τη «συμφωνία-τσόντα» της δήθεν μεγάλης συνεννόησης, επιχειρώντας έτσι να υπονομεύσει για ακόμη μια φορά τη διαπραγμάτευση και να αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση.

Επειδή, ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι ένας ακόμη κοινός «τορναδόρος», κινδυνολόγος και υπονομευτής της εθνικής διαπραγματευτικής προσπάθειας, αφού διαπράττει τις καταγγελόμενες αυτές πράξεις υπό τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται πλέον, η επιβεβλημένη παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών»

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.