του Ευθύμιου Χατζηϊωάννου

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη, μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, εναντίον της Κάρτας του Πολίτη, του Ηλεκτρονικού Φακελώματος και της Νέας τάξης Πραγμάτων.

Στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν πιστοί του Πάτριου αλλά και του Νέου ημερολογίου, μίλησαν αρκετοί ομιλητές, ανάμεσα τους και Αγιορείτες μοναχοί, ενώ έντονη υπήρξε η παρουσία της νεολαίας. Παρά το ότι η εκδήλωση κράτησε πάνω από 2,5 ώρες, ο λαός, που συμμετείχε, πραγματοποίησε αυθόρμητα πορεία στους δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», «ΟΧΙ, στην Κάρτα, του Πολίτη», «Ελληνορθοδοξία, η πιο τρανή αξία», «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ, Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» κ.α.

Πάντως, όπως τονίζουν πολίτες, που συμμετείχαν στην συγκέντρωση, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι στην εκδήλωση αυτή δεν παρευρέθηκαν επίσημα πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς, Αρχιερείς και Χριστιανικά Σωματεία, παρά το γεγονός, ότι οι στιγμές για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, τόσο λόγω του κινδύνου ισλαμοποίησης, όσο και των ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς (τραπεζικές κάρτες, αχρήματη κοινωνία, ΑΜΚΑ, Κάρτα Πολίτη).

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.