Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης και Αλληλεγγύης της Μεγάλης Τετάρτης (12/4/2017) με τίτλο: «Ψυχή θέλει!» οι διοργανωτές αυτής της προσπάθειας (Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας - Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης - Αρκαδία 9.38 - ΕΡΤ Τρίπολης) φέρνουν στη δημοσιότητα ένα συλλεκτικό βίντεο με φωτογραφικό υλικό και πλάνα από τα γυρίσματα του τηλεοπτικού μηνύματος που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με πρωταγωνιστή το γνωστό Παραολυμπιονίκη στο άθλημα της κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη.

Πρόκειται για ένα μικρό οπτικό χρονικό της επίσκεψης του Αντώνη Τσαπατάκη στην Τρίπολη με τη φωνή της Γλυκερίας και την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου να συνοδεύει τις εικόνες.

Ο Τίτλος του τραγουδιού είναι: Ακόμα Πιστεύω σε στίχους του συμπολίτη Τρίπολης, βραβευμένου στιχουργού Νίκου Γρίτση και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Τις λήψεις του σποτ αλλά και τη σκηνοθεσία έκανε ο συμπολίτης Τρίπολης, Γεράσιμος Βάκρος ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και πραγματικά μας έδωσε ένα σποτ που ξύπνησε συναισθήματα ενόψει του Ραδιομαραθωνίου που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι τα έσοδα από το Ραδιομαραθώνιο θα διατεθούν στο Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας προκειμένου να λειτουργήσει στην Τρίπολη Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία.
Ραντεβού αύριο «στον αέρα» των ερτζιανών.
Συντονιστείτε μαζί μας για να κάνουμε το όνειρο αυτών των παιδιών …πραγματικότητα.

Συντονιστείτε «Ψυχή θέλει!»

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.