Με τις καμπάνες να χτυπούν πανηγυρικά ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους αθωώθηκε σήμερα για το αποκαλούμενο σκάνδαλο «των ιερών ανταλλαγών» , έφτασε πριν λίγη ώρα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στα Κάτω Πατήσια, προκειμένου να παρασταθεί σε δοξολογία της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου.

Από τις έξι το απόγευμα το εσωτερικό της εκκλησίας αλλά και ο προαύλιος χώρος της είχε κατακλυστεί από πιστούς ο οποίοι περίμεναν υπομονετικά τον Ηγούμενο.

βατοπαιδι εφραιμ πανηγυρισμοί

Το «παρών» δίνουν αρκετοί οι ιερείς, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν αμέσως τον ηγούμενο με το που κατέβηκε από το αυτοκίνητο το οποίο τον μετέφερε στον Ιερό Ναό.

Φωνάζοντας «άξιος άξιος» και καταχειροκροτούμενος από τους πιστούς ο Εφραίμ ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας, ενώ στο πλευρό του είχε τον πάτερ Αρσένιο ο οποίος ήταν κι αυτός ανάμεσα στα άτομα που είχαν κατηγορηθεί για την υπόθεση.

βατοπαιδι εφραιμ νίκη

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Εφραίμ μετά την αθώωση.

Σε ερώτηση εάν σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσον του καταλόγισαν εμπλοκή του σε σκάνδαλο αρκέστηκε στο να απαντήσει:

Ευλογούμε τους πάντες και τα πάντα.

Μετά τη δοξολογία αναμένεται τόσο ο ηγούμενος Εφραίμ όσο και ο πατέρας Αρσένιος να μιλήσουν στους πιστούς.

βατοπαιδι εφραιμ πανηγυρισμοί

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.