Μάνος Τσαγκαράκης

Επανήλθαν στο προσκήνιο οι απατεώνες που εξαπατούν ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, παριστάνοντας τους συναδέλφους τους που τάχα έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα για να... κηδέψουν συγγενικά τους πρόσωπα! Και στο νέο κρούσμα στη Λαμία, «πρωταγωνίστρια» ήταν μια άγνωστη γυναίκα.

Κάποιοι που δήλωσαν ότι εκπροσωπούν την ιδιοκτήτρια ενός πρατηρίου στη Λαμία, τηλεφώνησαν σε έναν άλλο πρατηριούχο και του είπαν ότι χρειάζεται 2.000 ευρώ, επειδή η μητέρα της πέθανε στο νοσοκομείο της Λάρισας και δεν είχε μαζί της χρήματα για να πληρώσει το γραφείο τελετών. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αντιλήφθηκε την κομπίνα και, αφού προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να δώσει τα χρήματα σ’ αυτόν που θα έστελναν να τα πάρει, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο πρατήριο έφτασε αργότερα ένα ταξί και, μόλις ο οδηγός ζήτησε τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Κατά την προανάκριση, προέκυψε ότι ο ταξιτζής δεν είχε σχέση με τους απατεώνες, οι οποίοι του είχαν τηλεφωνήσει με απόκρυψη και του είχαν πει να παραλάβει τα χρήματα και να τα πάει στη Λάρισα, χωρίς να γνωρίζει ποιος θα τα παραλάμβανε. Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.