Ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, τον Αργύρη Ζαφειρίδη και τους συνεργάτες του, πραγματοποιούν βιωματική έκθεση φωτογραφίας στον νέο επιβατηγό σταθμό στον λιμένα του Βόλου από τις 5 Ιουνίου 2018, μέχρι τώρα.

Τώρα πλέον, φτάνοντας στην λήξη της Έκθεσης, ο Επιμελητής της, Αργύρης Ζαφειρίδης, είχε την σκέψη να διατεθούν όλα αυτά τα έργα σε συμβολική τιμή, και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να ενισχύσουν τους σκοπούς του Ιδρύματος Ενισχύσεως και Επιμορφώσεως Εφημεριακού Κλήρου Ι.Μ.Δ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, διακονούν δεκατρείς άμισθοι κληρικοί, που προσέρχονται στην ιεροσύνη και δεν έχουν κρατική μισθοδοσία.

Για τον υπέροχο τούτο σκοπό, είναι προορισμένη η διάθεση των Φωτογραφικών έργων της έκθεσης, και οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους σαράντα επτά καλλιτέχνες φωτογράφους, Έλληνες και ξένους για τη διάθεση της πνευματικής τους ιδιοκτησίας.

Τα έργα της ‘Έκθεσης θα διατίθενται προς σαράντα ευρώ έκαστο και είναι αποτυπωμένα σε μουσαμά, διαστάσεων (50 Χ 70), και θα παρουσιάσει και σε αυτή την εκδήλωση ο εμπνευστής όλης της δράσης και επιμελητής της Έκθεσης, Αργύρης Ζαφειρίδης.

Την όλη εκδήλωση, ευγενικά προσφέρθηκε να πλαισιώσει, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική μουσική βραδιά το Μουσικό Σύνολο «Ίαμβος», που θα παρουσιάσει, για άλλη μία φορά χωρίς καμιά αμοιβή, υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ειδική εκδήλωση για την προβολή της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19.00, στον Νέο επιβατηγό σταθμό Λιμένα Βόλου (TERMINAL).

Όλες οι ειδήσεις σήμερα στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.