«Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν», σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις υποστήριξε πως εκλογές θα γίνουν αρχές του 2017 γιατί οι Αμερικανοί του είπαν «ότι θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός».

Μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη και στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε» ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «τώρα τον χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα πράγματα», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο ίδιος δεχόταν συνεχείς πιέσεις να μπει το κόμμα του στην κυβέρνηση, ωστόσο, όπως είπε, όταν άρχιζε να λέει ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση, τότε άρχιζαν να τον κατηγορούν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε επίσης για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο γιατί αν δεν γίνουν, «το Grexit είναι στο δρόμο και η πτώχευση δεν έχει αποφευχθεί και είναι προ των πυλών».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον κόφτη για τον οποίο ανέφερε ότι ο Τσίπρας του είπε ότι θα ισχύσει από 1η Μαΐου 2017.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης είπε πως φοβάται την κοινωνική αναταραχή από τον λαό, «γιατί όσο δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα αναπόφευκτα θα υπάρξει έκρηξη από τον κόσμο».

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.