Κοινωνικός Τουρισμός 2020 - Τουρισμός Για Όλους: Τι ποσά e-voucher δικαιούστε. Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού και δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα δικαιούχων και κληρώσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα tourimsm4all. Η οριστική λίστα με τους δικαιούχους και τα αποτελέσματα κληρώσεων για το tourism4all. Πως και σε ποια καταλύματα θα κλείσετε διαμονή.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Κοινωνικός Τουρισμός Αίτηση

Αναλυτικά οι οδηγίες για τον κοινωνικό τουρισμό στο παρακάτω βίντεο.

 

Κοινωνικός Τουρισμός και Τουρισμός Για Όλους

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του έτους 2020 και το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός», πρόκειται για δύο διαφορετικά προγράμματα, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής: tourism4all.gov.gr ενώ το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ oaed.gr.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Κοινωνικός Τουρισμός: Αποτελέσματα – Κληρώσεις

Οι αιτήσεις των πολιτών έχουν τα εξής αποτελέσματα:

  1. Αίτηση που κληρώθηκε: Με τη σύνδεση στην εφαρμογή θα δείτε το e-voucher το οποίο μπορείτε να τυπώσετε ή να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε.
  2. Αίτηση οριστικοποιημένη που δεν κληρώθηκε: Η αίτησή σας έχει γίνει δεκτή αλλά δεν κληρώθηκε.
  3. Αίτηση που απορρίφθηκε: Η αίτησή σας απορρίφθηκε καθώς δεν πληρούσε τα εισοδηματικά κριτήρια.

Κοινωνικός Τουρισμός – Ξενοδοχεία

Ο κατάλογος με το Μητρώο Παρόχων θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής και του ελέγχου των αιτήσεων τους, και να είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής tourism4all. Θα γίνει σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο τουρισμού.

Από 17 έως και 25 Ιουνίου υπέβαλαν αιτήσεις οι πάροχοι (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, camping κλπ) στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.

Τι ποσό δικαιούμαι: eVoucher

Το ποσό που δικαιούστε για τον κοινωνικό τουρισμό εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο κάνατε κράτηση. Σε κάθε περίπτωση το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα τριάντα ευρώ (30€) και την προϋπόθεση της διαμονής των τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Κοινωνικός Τουρισμός – Δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all.

Μπορείτε να δείτε αν είστε δικαιούχος με 2 τρόπους.

  1. Είτε αν γνωρίζεται τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής σας να τον συγκρίνετε με τη σχετική λίστα του υπουργείου τουρισμού.
  2. Είτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή tourism4all για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας.

Κοινωνικός Τουρισμός: Πως θα επιλέξω Κατάλυμα;

Ο κατάλογος με το Οριστικό Μητρώο Παρόχων ανά περιφέρεια έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr. Θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλυμα που σας ενδιαφέρει και να κάνετε κράτηση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την περίοδο που σας ενδιαφέρει.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.