Μποτιλιαρισμένο και το ανοδικό ρεύμα προς Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Πού έχει κίνηση τώρα στους δρόμους – Δείτε χάρτη
Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας.

Kίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού, και επί της λεωφόρου Μεσογείων στη συμβολή της με την Κατεχάκη. Ωστόσο μποτιλιαρισμένη είναι η λεωφόρος Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ελαφρώς αυξημένη η κυκλοφορία αυτή την ώρα και επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού, στο ρεύμα καθόδου. Μποτιλιαρισμένο και το ανοδικό ρεύμα προς Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Η πολιτική γύρω από το κτηματολόγιο θα παραμείνει στο υπουργείο Περιβάλλοντος», αναφέρει πηγή κοντά στον υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη, «ενώ σε σύντομο διάστημα θα γίνουν και οι απαιτούμενες νομοθετικές αλλαγές» (λ.χ. η προσθήκη εκπροσώπων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, μαζί με εκείνους των υπουργείων Περιβάλλοντος και Δικαιοσύνης).

Στόχος είναι η «Κτηματολόγιο» να μπορέσει σε μικρό χρονικό διάστημα να προσφέρει νέες ψηφιακές υπηρεσίες στους πολίτες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.