ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά Αυγενάκη - Αγοραστού. Στον Άρειο Πάγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο θα καταθέσει σήμερα Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις σήμερα στις 12.30μμ θα βρεθούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προβούν στην κατάθεση αναφοράς κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για την εξακρίβωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε προβεί σε ωμό εκβιασμό προς τους ψηφοφόρους της Θεσσαλίας με την ασύλληπτη δήλωση που έκανε από τη Λάρισα στις 11 Οκτωβρίου.

«Το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ευνόητο ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που μόλις εξαγγείλαμε», αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης των πλημμυροπαθών.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.