«Με μεγάλο πόνο και ανησυχία προσπαθω να μιλήσω γιατί αισθάνομαι ότι το οφείλω αυτό στον Θεό, στη συνείδησή μου και στην καρδιά μου και δε μπορώ να προσπεράσω αυτό το επικίνδυνο κύμα το οποίο σηκώθηκε να καταπιεί όλη την ανθρωπότητα ακόμα και τους εκλεκτούς, χωρίς να με νοιάζει.

Δεν είναι δική μου αποστολή ως απλός μοναχός, κρυμμένος μεσα σε ενα Μοναστήρι, να σας κάνω γνωστούς αυτούς τους κινδύνους που έρχονται πάνω στην Εκκλησία του Χριστού, αλλά είναι της Ιεραρχίας, των μεγάλων αυτής της Εκκλησίας και ειδικά αυτούς που εκπρόσωπουν την πατρωα ευσεβεια….

Αλλά εάν αυτοί δε λένε τίποτα για αυτά τα πράγματα που νοιάζουν τον λαό, έχοντας άλλες πολύ πιο σημαντικές απασχολήσεις εκτός από αυτές, εγώ δεν μπορώ να προσπεράσω τη φωνή όλων σας, όσων μείνατε πιστοί στον λόγο του Ευαγγελίου του Χριστού και περιμένετε λύση και κατεύθυνση απέναντι σ’ αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα την οποία ζούμε.

Γι’ αυτό αδέλφια μου, έρχομαι και σας λέγω ότι ήλθε η ώρα να δοξάσουμε τον Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό, τον μόνο αληθινό Θεό. Δε πίστευα ότι θα ζω να δω και εγώ την αρχή αυτών των Αποκαλυπτικών καιρών του πόνου αλλά ιδού η οργή του Θεού ήλθε πιο νωρίς επάνω μας λόγω των αμαρτιών και των ανομιών που έχουμε διαπράξει. Και βλέπω πως οι καημένοι οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν αυτές τις παγίδες του πονηρού, του οποίου η καινούρια απόφαση είναι να σφραγίσει τις ψυχές σας με τη σφραγίδα του διαβόλου – 666.

Όλοι διαβάσαμε την Αποκάλυψη και τις προφητείες που έχουν γραφτεί 2000 χρόνια πριν «και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού» (Αποκ. 13, 16-17).

Ο καιρός αυτός τον οποίο ζούμε είναι πρόδρομος αυτής της προφητείας. Πιεζόμενοι από τον νόμο και την κυβέρνηση οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να μπουν σε ένα σχέδιο εντοπισμού και επιτήρησης, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σχέδιο που, στην πράξη, κλέβει την ελευθερία των ανθρώπων. Ζητάνε από τους Έλληνες να βάλουν πάνω στα διαβατήρια και πάνω στα διπλώματα οδηγήσεως αυτό το βιομετρικό τσιπ, το οποίο περιέχει το ψηφιακό αποτύπωμα και τη φωτογραφία.Να γίνουμε σκλάβοι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Αντιχρίστου…(!!!).

Μάλλον για πολλούς ανάμεσά σας αυτό το τσιπ είναι κάτι ασήμαντο αλλά πίσω από αυτό το σύστημα που καταγράφει τους ανθρώπους και περιέχει όλα τα δεδομένα (πληροφορίες) κρύβεται μία ολόκληρη δικτατορία, ένα δαιμονικό σχέδιο, μέσω του οποίου δέχεσαι να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο. Η καταγραφή των ανθρώπων, όπως κάνουμε με τα ζώα, είναι το πρώτο βήμα από τα μέτρα που παίρνουν για να ελέγχουν απόλυτα τον άνθρωπο. Αγαπητοί μου, όπως οι Άγιοι Πατέρες προφητεύουν, αν δεχθείτε αυτό το τσιπ είναι σαν να αρνείστε την πίστη σας. Να μη πιστεύετε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε και τον Θεό και τον μαμμωνά.

Όχι αγαπητοί μου, μη πάρετε αυτό το δαιμονικό σήμα το οποίο θα σας πάρει ό,τι σας ανήκει σαν κληρονομιά από τον Θεό, τo δικαίωμα για ταυτότητα, μοναδικότητα και γνησιότητα, του κάθε ανθρώπου. Πρέπει να υπερασπίσουμε αυτό το δικαίωμα που μας έδωσε ο Θεός, αν και θα πρέπει να το πληρώσουμε με τη ζωή μας. Τσάμπα έχετε κερδίσει του κόσμου τα πράγματα αν χάσετε τις ψυχές τις δικές σας και των παιδιών σας, γιατί οι άγιοι Απόστολοί μας λένε πολύ ξεκάθαρα ότι «πειθαρχείν δεί Θεώ μάλλον ή ανθρώποις» (Πραξ. ε΄ 29).

Γι’ αυτό σας λέω είναι ο καιρός του μαρτυρίου.

Κατά τη γνώμη μου είμαστε στους καιρούς, στους οποίους ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία είναι το μαρτύριο. Τώρα είναι η ώρα να μαρτυρήσουμε με τη δική μας ζωή. Μέχρι τώρα αυτό ήταν τσάμπα δεν θα είχε νόημα. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε πλεον μια ορθόδοξη νεολαία τόσο καλά οργανωμένη μπορεί να λεμε οτι είμαστε περισσότερο ευλαβής, είναι αλήθεια, αλλά και χωρίς θάρρος και αντιδράσεις.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο γενναία αντέδρασαν εμεις οι Έλληνες οι Ρουμανοι και οι Σέρβοι όταν διαμαρτυρήθηκαν για το τσιπ και αυτού του συστήματος καταγραφής και του απόλυτου ελέγχου της ταυτότητος. Μπορεί να μας κοροϊδεύουν να μας αποκαλούν υπερβολικους ή μεθυσμενοι για δόξα…Μας κατηγορούν, μας χλευαζουν,μας αποκαλούν 666ρακηδες και άλλα κοσμικά επιθετα…

Οι νέοι μας που ενω μεγάλωσαν υποτίθεται από μικροί σ’ αυτό το πατερικό πνεύμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας τόσο μέσα στις οικογένειες όσο και στα σχολεία τους,δεν έχουν γνώσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, ουτε ο πατέρας ουτε ο γιος ουτε ενδιαφέρονται ειλικρινά να διδάχθουν την πατερική παράδοση.

Συνεχως δείχνουνε ότι θελουνε συνέχεια να είμαστε υπηρέτες των άλλων, ξεχνώντας το θάρρος και την αξιοπρέπεια των Παλαιών. Όλες οι γειτονικές χώρες και οι λαοί προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον κομουνισμό και με κάποιο τρόπο να πετύχουν την ανεξαρτησία τους και το κατάφεραν σε κάποιο βαθμό.

Στην Εκκλησία μας η κατάσταση είναι πολύ χάλια, γιατί οι πιστοί δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τις προκλήσεις του σήμερα.

Φταίει η άγνοια γιατί αν ο ίδιος δεν έχει καμία γνώση από την Εκκλησία, από το σχολείο, από την οικογένεια, από την κοινωνία, η άγνοια νικάει.

Θέλουν και προσπαθούν τη διάλυση του θεϊκού μέσω της σχετικοποίησης των θεμελιωδών αξιών της αληθείας της πίστεως μέσω της Παναιρεσης του Οικουμενισμού, θέλουν την κατάταξη και την ταύτιση των παιδιών μας με το άθεο.

Βιώνουμε συνεχώς την παναίρεση του Οικουμενισμού, δηλαδή της αλλοτρίωσης με ένα λόγο του Ορθόδοξου ήθους, της απεμπόλησης των Χριστιανικών Παραδόσεων και διδασκαλιών, της νοθείας των Ιερών Δογμάτων, θεσμών και Κανόνων της Ορθοδοξίας, υπό των οικουμενιστικών ετεροδιδασκαλιών και των Φράγκικων ηθών και εθίμων. Όθεν καλούμεθα οι πάντες εις εγρήγορση, δεδομένης της κοσμικής υπεροπλίας και των δολίων διπλωματικών τρόπων με τους οποίους κινούνται και δρουν οι σκοτεινές οικουμενιστικές δυνάμεις, που επιδιώκουν την δια παντός τρόπου υποταγή και άλωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Είμαστε εμείς έτοιμοι όπως οι μάρτυρες τότε, να κάνουμε άγια τα παιδιά μας; Δεν είμαστε έτοιμοι και τότε ποιος φταίει για αυτό;

Όχι εμείς η Εκκλησία; Όχι εμείς τα μοναστήρια που είμαστε μπροστά στο Άγιο Βήμα και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους την αλήθεια και να πούμε τι τους περιμένει αύριο;
Αλλά στις Εκκλησίες και στις ενορίες ούτε καν υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα. Σε διώχνουνε και σου λένε ότι είσαι πολύ πίσω και σε κοροϊδεύουν.
Ειδικά αυτοί του Πατρίου Εορτολογίου ποιος το περίμενε; Ανακοινωσαν επισημα οτι η καρτα του πολίτη δεν είναι θέμα Ορθοδόξου Πίστεως (!!!).

Αλλά εάν ο ιερέας δεν ξέρει τίποτα και δεν πιστευει από αυτά τα πράγματα ή ετσι εχει διαταχθει απο τους ανωτερους του Ιεραρχικα τότε τι να πεις στον καημένο τον πιστό, ο οποίος ίσα ίσα που ανοίγει το ευαγγέλιο δυο τρεις φορές τον χρόνο ή μία φορά στη ζωή του;

Φταίνε όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση αυτού του λαού οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι ιερείς οι επισκοποι και οι υπουργοί.

Σας ζητάω λοιπόν εις το όνομα του σωτήρα Χριστού ο οποίος είπε: «Πας ούν όστις ομολογήσει εν εμοί έμπροσθεν των ανθρώπων, ομολογήσω καγώ εν αυτώ έμπροσθεν του πατρός μου του εν ουρανοίς• όστις δ’ αν αρνήσηται με έμπροσθεν των ανθρώπων, αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του πατρός μου του εν ουρανοίς όστις δ’ αν αρνήσηται με έμπροσθεν των ανθρώπων, αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του πατρός μου του εν ουρανοίς» (Μτ. 10,32,33). Να ζητάτε από τις αρχές Κυβερνητικες και Εκκλησιαστικες συνεχώς με οποιονδηποτε τροπο να ανακαλέσει αυτούς τους νόμους που επιτρέπουν την καταγραφή και την ηλεκτρονική παρακολούθηση των Χριστιανών, το οποίο σημαίνει ότι χάνουμε την ελευθερία με την οποία γεννηθήκαμε.

Αλλά θα πάρουμε την πληρωμή για τις αμαρτίες μας, τον θάνατο, ο οποίος να μην είναι, ο Θεός φυλάξει, για εξαργύρωση. Επειδή ο Χριστός έχυσε μία φορά το αίμα του για σένα. Λοιπόν, αυτός ο λαός μέσω των αρχηγών του πήγε πολύ κάτω και πρόδωσε τις προγονικές παραδόσεις και την πίστη. Εμείς αρνηθήκαμε αυτή την εξαργύρωση μη παρουσιάζοντας τις ευαγγελικές αλήθειες, απουσιάσαμε από την ηγεσία αυτού του μικρού στρατού της Αληθείας.

Να ανοικοδομήσουμε αυτόν τον λαό! Αλλά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα αν δεν ανοικοδομήσουμε ο καθένας τις ψυχές μας. Να ταπεινωθούμε και να βάλουμε στάχτη στο κεφάλι, για να μας δώσει ο Θεός τη Χάρη και τη δύναμη να δεχθούμε το μαρτύριο. Θα πρέπει να φτιάξουμε μικρά κάστρα για να επιβιώσουμε στα χωριά εκεί που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι καταλαβαίνουν το τυπικό, που να έχουμε το δικό μας χωράφι, δικό μας σχολείο που να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μέσα στο Ορθόδοξο πνεύμα. Να έχουμε τα δικά μας νοσοκομεία και μαίες. Τα παιδιά μόλις γεννηθούν πρέπει να προστατευτούν γιατί όπως βλέπετε θέλουν να βάλουν αυτό το τσιπ στο παιδί μόλις γεννιέται.

Ο καθένας οφείλει να σώσει την ψυχή του. Ο καθένας να ψάξει και να δει ότι είμαστε μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο σημείο που πρέπει να διαλέξουμε είτε χάνεις την ψυχή είτε σώζεις την ψυχή. Αυτός που μέχρι στιγμής δεν ενδιαφέρθηκε δεν είναι ακόμα αργά να μάθει και να καταλάβει. Να απεχουμε απο οποιονδήποτε νεωτεριστη λάβει το πλινθιον του θηρίου…

Τώρα είναι ο καιρός της θυσίας, με τα πολλά λόγια δεν κάνουμε τίποτα. Θα πηγαίνεις εσύ αγαπητέ Ελληνα χωρίς φόβο κατ’ ευθείαν στο σπαθί, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας. Ο καιρός γαρ εγγύς…
Είμαστε τώρα ακριβώς όπως ήταν οι παλαιοί χριστιανοί μαζί με τα λιοντάρια στη Ρωμαϊκή αρένα.

Να είσαι μέσα στην αρένα και να περιμένεις όπως κάνανε και οι παλαιοί Χριστιανοί να απελευθερώσουν τα λιοντάρια. Περιμένετε να σας σφάξουν, να σας κόψουν, δεν υπάρχει άλλη σωτηρία. Ο πόλεμος είναι ανοικτός, πολεμάτε μέχρι το τέλος.

Μη φοβείσθε. Όπως άρχισε ο Χριστιανισμός έτσι και θα τελειώσει, με πολύ πόνο και ταλαιπωρία. Σφραγίστε τον Χριστιανισμό με το μαρτύριό σας…. Στις θλίψεις επαναπαύεται ο Θεός, στις ανέ­σεις ο διάβολος που είναι ο αίτιος των κακών. Οι πειρασμοί πάντα ωφελούν αρκεί να τους υπομένου­με με καρτερία και με δοξολογία προς τον Θεό.

Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός εκούσιος ο Σταυρός…

Αμην…
 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.