Βοιωτία: Σύρος αγόρασε χωράφι για να το κάνει νεκροταφείο Μουσουλμάνων.

Αγροτική έκταση σε περιοχή της Αλιάρτου, στη Βοιωτία, φέρεται να αγόρασε ένας Σύρος με σκοπό να την μετατρέψει σε νεκροταφείο μουσουλμάνων.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το LamiaReport, στο εν λόγω κτήμα στην κοινότητα Άσκρη, του δήμου Αλιάρτου, έχουν ήδη γίνει κάποιες ταφές, καθώς κάποιοι θέλουν σιγά σιγά να το μετατρέψουν μυστικά και σιγά – σιγά σε μουσουλμανικό νεκροταφείο.

Σε δηλώσεις του κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι «το κτήμα αυτό το αγόρασε πρόσφατα ένας Σύρος από κάποιον Αθηναίο και λένε ότι βρέθηκαν εκεί πτώματα. Κάποιοι λένε για πλούσιους Σύριους που ήρθαν στην Ελλάδα και έπεσαν θύματα συμπατριωτών τους».

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, η αστυνομία έχει αποκλείσει το εν λόγω αγρόκτημα και γίνονται έρευνες υπό άκρα μυστικότητα.
Αν και πρόσφατα η Εκκλησία της Ελλάδας αποφάσισε να παραχωρήσει στο Σχιστό μια έκταση 20 στρεμμάτων για τη δημιουργία κοιμητηρίου Μουσουλμάνων, επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει στην Αθήνα τέτοιο νεκροταφείο, οι συγγενείς τους υποχρεώνονται να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, μέχρι την Ξάνθη ή την Κομοτηνή, για να γίνει η κηδεία.

Έτσι επειδή η Βοιωτία είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά και στην ίδια την περιοχή υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, κυρίως Πακιστανοί, κάποιοι θεώρησαν ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση αν έφτιαχναν ένα νεκροταφείο για Μουσουλμάνους στην περιοχή της Αλιάρτου και δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και στενό κάποιοι προσπάθησαν να το δημιουργήσουν παράνομα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.