Οι φοιτητικές εκλογές του 2015 το απόγευμα της Τετάρτης τελείωσαν, οι κάλπες έκλεισαν περίπου στις επτά το απόγευμα και σιγα σιγά ξεκίνησε η καταμέτρηση.

 Περίπου 80.000 φοιτητές ψήφησαν σε πανελλήνιο επίπεδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.Αν και η προσέλευση σε σύγκριση με άλλες χρονιές ήταν μικρότερη τα ευτράπελα αλλά και τα πιο περίεργα που συμβαίνουν κάθε χρόνο δεν έλειψαν.Στη Θεσσαλονίκη φοιτητές ύστερα από επίθεση αγνώστων νοσηλεύονται με τραύματα σε νοσοκομείο, στο ΤΕΙ Θεσσαλίας άγνωστοι εμποδίζουν τη διεξαγωγή των πανελλαδικών αλλά το πιο περίεργο όλων συνέβη στην Κεφαλονιά και το τμήμα ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων όπου εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Φοιτητών παπάς!

Συγκεκριμένα ο π. Ξενοφών Ζαρκάδας, ο οποίος είναι ιερέας χρόνια, αποφάσισε να γίνει φοιτητής πριν ένα χρόνο δίνοντας κατατακτήριες εξετάσεις και επιτυχημένα εισάγεται στο τμήμα. Λίγες μέρες πριν της εκλογές παίρνει την απόφαση να συνδικαλιστεί και γράφεται στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συλλόγου (ΑΣΣΦΙΟΝ) με στόχο την ενίσχυση και βοήθεια αυτού. Εν τέλει ψηφίζεται από αρκετούς φοιτητές και επιλέγεται να τελέσει καθήκοντα επίτιμου μέλλους του ΔΣ για τη χρονιά 2015-2016.

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.