Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη Νέα Δημοκρατία η οποία σε σημερινή της ανακοίνωση τον θέτει εκτός κόμματος.

«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας» είναι η λιγόλογη ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα το πρωί.

Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης πάντως προσπαθώντας χθες να ανασκευάσει όσα είχε πει στην ανάρτησή του στο Facebook είχε πει ότι «Η ανάρτηση μου, δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Ελληνικός και Τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές».

Όμως όπως φαίνεται οι διευκρινιστικές δηλώσεις του κυρίου Κάρμαντζη μετά τον θόρυβο που ξέσπασε δεν έπεισαν κανέναν μέσα στο κόμμα, που έσπευσε να τον διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες.

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.