Κάμερα Νίκος Σαλέπης, φωτογραφίες Ευθύμης Σαλέπης

Για πρώτη φορά στα χρονικά, έπεσε η κεντρική γέφυρα του Πηνειού ποταμού στη Διάβα Καλαμπάκας από τα ορμητικά νερά που η στάθμη ανεβαίνει συνεχώς.

Η αστυνομία απέκλεισε το δρόμο, μιας και είναι αδύνατη ο προσπέλαση πλέον και η επικοινωνία με τα χωριά πάνω πάνω από τη Διάβα θα γίνεται μέσω Σαρακίνας ή μέσω Μουργκανίου.

Το trikalaola.gr κατέγραψε πλάνα και από την πλευρά της Καλαμπάκας και από την Διάβα. Αυτόπτες μάρτυρες της κατάρρευσης της γέφυρας, η οποία σημειωτέο κατασκευάστηκε το 1982, ήταν ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος και απλοί πολίτες που εκείνη τη στιγμή περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους πάνω από τη γέφυρα!

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί, πως περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες το τρομακτικό συμβάν και το σοκ που είχαν υποστεί, βλέποντας τη γέφυρα να καταρρέει.

Στην κάμερα μιλούν, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσίγκας, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βουρλίτσης, ο τέως Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γεωργίου και απλοί πολίτες.

gefyra-diavas-kataresyh-2016jpg-2.jpg

gefyra-diavas-kataresyh-2016jpg-4.jpg

gefyra-diavas-kataresyh-2016jpg-5.jpg

gefyra-diavas-kataresyh-2016jpg-15.jpg

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.