Διασφαλισμένες είναι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας και εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να συμβεί capital control, «δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο» σημείωσε.

«Θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί capital control, δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο» είπε ο κ.Μάρδας σημειώνοντας ότι βάσει κοινοτικής οδηγίας προστατεύονται τα ποσά μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ.

Μιλώντας στον Αlpha 989 εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές εντάσσοντας την οξύτητα στην εθιμοτυπία των διαπραγματεύσεων.

«Θεωρώ ότι θα φτάσουμε σε λύση, κάποια πράγματα που γίνονται προβλέπονται μέσα στην εθιμοτυπία των διαπραγματεύσεων, θα επέλθει ηρεμία στον χρόνο που χρειάζεται και το θέμα θα λήξει» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα έσοδα ο κ.Μάρδας είπε στο σταθμό μας «αυτόν τον μήνα πηγαίνουμε πολύ καλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας» και συμπλήρωσε «μισθοί-συντάξεις, καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας, δεν αντιμετωπίζεται πρόβλημα και αυτόν τον μήνα».

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.