Δεν έχουν λόγια οι αστυνομικοί για να περιγράψουν όσα είδαν στα βίντεο που ο 52χρονος Π.Κ είχε τραβήξει ικανοποιώντας τις ανώμαλες ορέξεις του πάνω σε μια 22χρονη φοιτήτρια που προσπαθούσε να βγάλει το χαρτζιλίκι της. Όμως, όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές με το παρελθόν του να δείχνει ότι πιθανόν η νεαρή κοπέλα δεν ήταν το μόνο θύμα του.

Ο 52χρονος που είναι μόνιμος κάτοικος Δάφνης-Υμηττού, είναι χωρισμένος χωρίς παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του τον χώρισε λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του.

Ο βασανιστής της 22χρονης τελευταία κατάφερε και έκανε δεσμό με μια εργαζόμενη από τον δήμο Δάφνης-Υμηττού η οποία έμεινε μαζί του για περίπου τρία χρόνια.

Ο διεστραμμένος άντρας ήταν γνώριμος στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν τους είχε ενοχλήσει για μικροκλοπές.

Αυτό που έχει τραβήξει την προσοχή των αστυνομικών είναι το προφίλ του στο Facebook. Εκεί εντοπίζονται πλήθος φωτογραφιών που αφορούν γυναίκες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ανατριχίλα όμως προκαλεί μια ανάρτηση του το 2015, που δείχνει μια γυναίκα δεμένη σε ένα κρεβάτι. «Μου ζήτησε να την δέσω και να κάνω ό,τι θέλω… Έτσι και έκανα», γράφει η λεζάντα, σημαίνοντας συναγερμό στους αστυνομικούς που ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει υποβάλει κι άλλες κοπέλες σε βασανιστήρια

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.