Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε για την αμέριστη συμπαράσταση με ποικίλους τρόπους από την αμερικάνικη πρεσβεία στην "παρέλαση υπερηφάνειας" των ομοφυλόφιλων στην Αθήνα.

Εσχάτως μάθαμε πως πέραν αυτής άλλες 16 εκ των κορυφαίων πρεσβειών στηρίζουν την προκλητική τους παρέλαση που πλέον είναι ξεκάθαρο πως κάθε άλλο παρά για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τους ....αδικημένους από την ...κακούργα κοινωνία ομοφυλόφιλους πραγματοποιείται. 

Όταν μια τέτοια μαζικη΄εκδήλωση στηρίχεται από 17 πρεσβείες κάθε κοινός νους μπορεί να συμπεράνει την σκοπιμότητά της…

Συγκεκριμενα λοιπόν διπλωμάτες από τις εν Ελλάδι πρεσβείες της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Χιλής, της Σλοβενίας, του Ηνωμένου Βασίλειου και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα στηρίξουν ξανά το Athens Pride και την παρέλαση στις 11 Ιουνίου του 2016, λαμβάνοντας μέρος στην ολοήμερη εκδήλωση .

Το δε παρά φύσει θέμα του φετινού Athens Pride: «Γυναίκα δε γεννιέσαι Γίνεσαι / Άνδρας δε γεννιέσαι Γίνεσαι» τα λέει όλα από μόνο του…

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.