Ο οίστρος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κατά πάντων αυτές τις χριστουγεννιάτικες ημέρες δεν ε΄χει τελειωμό από ότι φαίνεται. 

Σύμφωνα με το patratora.gr ο ποιμενάρχης, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια εν μέσω της τρέχουσας εορταστικής περιόδου, «εξομολογήθηκε» στην «Π» αρχικά ότι δεν δημοσιοποίησε – παρότι το είχε συντάξει – ένα πιο σκληρό κείμενο για τα το επίμαχο θέμα αλλά και την αποκαθήλωση των πανό διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία του Αιγίου, κινδυνεύοντας ακόμα και η επισκοπική του κατοικία από βανδαλισμούς νεαρών «πολεμίων» του – με μια πρώτη του φράση του όμως, δείγμα… για όσα θα επακολουθούσαν: «Αυτοί που τα έκαναν, ό,τι και να πω, είναι πιο άγιοι μπροστά σ” αυτό που γίνεται μέσα στην Εκκλησία», αναφώνησε!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ… Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

Οπως φαίνεται όμως, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν μπορεί να κρύψει τη «μοναξιά» που ένιωσε όλες τις προηγούμενες μέρες, στον ιερό αυτό «πόλεμο» κατά του «συμφώνου συμβίωσης», υπονοώντας με πόνο ψυχής, ότι η Εκκλησία θα” πρεπε να “χει πάρει θέση στο κορυφαίο ζήτημα. Χαρακτηριστική αυτού, είναι η φράση του στην «Π», ότι «η Εκκλησία δεν είναι μόνο για συσσίτια», αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι εντός αυτής, κάπως έτσι τη θέλουν…

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.