Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Με την ευκαιρία της εορτής της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος, και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Τους ύμνους της Ιεράς Αγρυπνίας θα ψάλλουν Πατέρες από την Ιερά Σκήτη Αγίας Άννης Αγίου Όρους.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ευγενίου, Μαρδαρίου κλπ. Πενταρίθμων Μαρτύρων.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

Με την ευκαιρία της εορτής της των Αγίων ενδόξων Μαρτύρων Θύρσου, Απολλωνίου, Αρριανού και των συν αυτοίς μαρτύρων, από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ελευθερίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στους Ιερούς Ναούς:  α) Αγίας Μαρίνης Τρικάλων, β) Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων και γ) Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού, από 8:30-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα, και κάθε Παρασκευή βράδυ την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.