Λέγουν οι Πατέρες ότι ο χριστιανός γνωρίζει τρείς γεννήσεις· την κατά σάρκα, την εν Πνεύματι αγίω, κατά τη βάπτισή του, και την εις ουρανούς μετά την Ανάσταση του Κυρίου. 

Γεννήθηκε πριν από 49 χρόνια στην επίγεια Εδέμ, στη χώρα που βρίσκεται μεταξύ του Τίγρη και του Ευφράτη, στην πολύπαθη Βαγδάτη, δημιούργησε την οικογένειά της στις όχθες του Ιορδάνη, και πριν από λίγες βδομάδες έφυγε για την επουράνια Εδέμ, για να συναντήση τον Αναστάντα Κύριο.

Είναι η BAN ALAZRAI, η μητέρα του εκ των κληρικών της Μητροπόλεώς μας, Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου Δαμασκηνού Alazrai, που μετέστη προς Κύριον στις 13 Ιουνίου ε.ε., αφού πρώτα σήκωσε υπομονετικά και καρτερικά το σταυρό της επώδυνης αρρώστιας, εμπιστευθείσα στα χέρια του Θεού το μέλλον του συζύγου και των παιδιών της.

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Παρασκευής Διδυμοτείχου ετελέσθη Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεώς της, το Σάββατο 11 Ιουλίου ε.ε., από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό. Παρέστη ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρ. Πατσουρίδης και πολλοί φίλοι και γνώριμοι του π. Δαμασκηνού.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τα συλλυπητήρια της τοπικής μας Εκκλησίας στην οικογένεια της μεταστάσης

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.