Καλημέρα αδελφέ-ή μου διάβασε ακούγοντας την φωνή της ψυχής μου , ναι σε ΕΣΈΝΑ μιλάω που διαβάζεις τώρα μην προσπερνάς τι σου λέω.

Καλημέρα αδελφέ-ή μου διάβασε ακούγοντας την φωνή της ψυχής μου , ναι σε ΕΣΈΝΑ μιλάω που διαβάζεις τώρα μην προσπερνάς τι σου λέω.
Σε δέρνουν οι βροχές = βασανα?

Σε συρομαδούν οι άνεμοι=δοκιμασιες?

Σε πλακώνουν τα χιόνια=αρρωστιες?

μα εσύ ένα μονάχα έχε στο νου σου, το τριαντάφυλλο=Ιησού Χριστό που σου γεμιζει με την ομορφια του και την ευωδια του τη καρδια και την ψυχή σου…

Αυτό ’ναι το μυστικό σου.
Τρομάζεις?
Όχι στάσου. Κράτα. Πολέμα .
Υπάρχει ΕΛΠΊΔΑ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΛΈΓΕΤΑΙ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ.
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΤΟΥ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.

Με αγάπη Ιησού Χριστού πατήρ Χρήστος Δημητροπουλος εφημέριος ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΊΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Οι φώτο είναι από το κελακι του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινου οπου ευρίσκεται εξωθεν της Ιεράς ΜΈΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ και ακομα εγκαταβιωνει εκει ο υποτακτικος του μακαριστου Γέροντος Ιωσήφ, μοναχος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με το οποιον μας συνδεει φιλια εκ των φοιτητικών χρονων ,από την Ξενοφωντινη Σκήτη το Κυριάκο όπου είχα την τιμή να λειτουργησω ,και από το Ι.Κ. Αγίων Αρχαγγέλων Σαββαιων όπου επλασα και έκοψα μαζί με τα πνευματικά μου τέκνα θυμίαμα για τον ιερό ναό μας του Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας.Να σημειώσω ότι σε αυτό το κελί των αρχαγγελων όπου είναι κελί του 1550 μ.χ.φτιαχνεται το ποιο καλό θυμίαμα στο Άγιον Όρος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.