Τώρα που ο μεγάλος καύσωνας πέρασε, οφείλουμε ένα Ευχαριστώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους που αποφάσισαν να «λειτουργήσουν» μέσα στο σαββατοκύριακο υπό αντίξοες συνθήκες για να είμαστε όλοι όσο πιο άνετα ήταν δυνατό.

Ήταν εύκολο για αυτούς τους συνανθρώπους μας να πάρουν άδεια, να ζητήσουν «αναρρωτική» από τις υπηρεσίες τους, αλλά δεν το έπραξαν. Πολλές φορές ήταν έξω στη ζέστη διακινδυνεύοντας ακόμα και τη ζωή τους.

Ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε τους Γιατρούς, τους άνδρες και τις γυναίκες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι με πενιχρά μέσα στηρίζουν και στήριξαν για μία ακόμα φορά το -υπό κατάρρευση- υγειονομικό σύστημα. Περιέθαλψαν όσους είχαν την ανάγκη τους.

Ευχαριστούμε τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. που και το Σάββατο και την Κυριακή, ακόμα και μεσημέρι με υπερβολικές θερμοκρασίες, βρέθηκαν σε πυλώνες αποκαθιστώντας βλάβες στο δίκτυο.

Ευχαριστούμε τους Πυροσβέστες και Δασοφύλακες που προάσπισαν τα δάση μας από πυρκαγιές.

Ευχαριστούμε τους οδηγούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, οδηγώντας ασυντήρητα οχήματα, για την ασφαλή μεταφορά μας στους προορισμούς μας.

Ευχαριστούμε τους Εργάτες, Εργάτριες Καθαριότητας που βγήκαν και συνέλεξαν τα συσσωρευμένα απορρίμματα που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

Ας μη λησμονούμε την κα. Nτανιέλα Πρελορέντζου, μητέρα τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου συλλέγοντας τα σκουπίδια μας.

Αιωνία της η μνήμη. Καλό παράδεισο.

Χίλια «Ευχαριστώ» και στους υπόλοιπους εργαζομένους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Η συντακτική ομάδα του Εκκλησία Online

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.