Θαύμα: Η κ. Σταματοπούλου Νικολίτσα από τα Βραχναίικα Πατρών προσπαθούσε να μείνει έγκυος εδώ και 10 χρόνια. Κατέφευγε σε γιατρούς χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα.

Ο τελευταίος γιατρός της, γυναικολόγος κ. Γούδας από την Πάτρα ανακάλυψε ότι στη μήτρα υπήρχε όγκος.

Αμέσως έκανε βιοψία και της είπε να τον επισκεφθεί λίγες ημέρες μετά για να έχουν βγει τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Η ίδια όμως δεν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα και πήγε στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος για να τη σταυρώσει ο Γέροντας της Ιεράς Μονής π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τον επιστήθιο σταυρό του, ο οποίος περιέχει Τίμιο Ξύλο από το Σταυρό του Χριστού και είχε ακούσει ότι επιτελούνται με αυτόν πολλά θαύματα. Πράγματι ο Γέροντας την σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο.

Προτού βγούνε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μετά το σταύρωμα επισκέφθηκε από μόνη της το γυναικολόγο για να της κάνει νέα εξέταση. Ο κ. Γούδας της έκανε νέο υπέρηχο και διαπίστωσε ότι ο όγκος είχε εξαφανιστεί και δεν υπήρχε ούτε καν σκιά.

Το Θαύμα είχε τελεστεί, το Τίμιο Ξύλο είχε θεραπεύσει την κ. Νικολίτσα και μαζί με τον σύζυγο της επισκέφθηκε ξανά τον π. Νεκτάριο να του αναγγείλουν το Θαύμα.

Τότε ο Γέροντας της είπε ότι αφού το Τίμιο Ξύλο σε έκανε καλά θα έλθει τώρα και αυτό που ζητάς τόσα χρόνια. Θα γεννήσεις παιδάκι και την ξανά σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο.

Πράγματι η κ. Σταματοπούλου Νικολίτσα αργότερα πήγε στον γυναικολόγο και διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γνωρίζετε ποιος είναι ο εκατόνταρχος που σταύρωσε το Χριστό και γιατί έγινε άγιος;

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.