Καρδίτσα: Τραγική φιγούρα η μητέρα του 12χρονου.

Η μητέρα του 12χρονου βρίσκεται σε σοκ μετά από την αυτοκτονία του παιδιού της καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε ο γιος της. Όλη η Καρδίτσα πενθεί τον θάνατο του 12χρονου μαθητή.

Το αγόρι βρήκε κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιό του η δίδυμη αδελφή του, η οποία σε κατάσταση σοκ φώναξε τους γονείς τους.

«Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήταν ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα», είπε συντετριμμένη μιλώντας στο Mega.

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 12χρονου

Θρήνος στην Καρδίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 12χρονου μαθητή που βρέθηκε κρεμασμένος
Οι συμμαθητές του 12χρονου μαθητή άφησαν λουλούδια στο θρανίο που έβλεπαν καθημερινά το χαμόγελο του. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star φαίνονται τα μηνύματα του έχουν φτιάξει για να τον θυμούνται για πάντα.

Στο Γυμνάσιο που πήγαινε ο 12χρονος σήμερα δεν έγινε μάθημα. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στάθηκαν στο πλευρό παιδιών και εκπαιδευτικών που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όλοι οι συμμαθητές του άφησαν λίγα λουλούδια στην κηδεία του, η οποία τελέστηκε σε βαρύ κλίμα.

Καρδίτσα: Έρευνες για διαδικτυακό παιχνίδι πίσω από την μοιραία απόφαση του 12χρονου
Ο μαθητής πρώτης Γυμνασίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε στην αδελφή του και τους γονείς τους ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο τον εντόπισε κρεμασμένο.

Όπως είπαν οι γονείς του, ο 12χρονος τους είχε πει ότι έπαιζε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι. Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας, καθώς από το οικογενειακό και σχολικό του περιβάλλον δεν είχαν καμία άλλη ένδειξη.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το 12χρονο παιδί, για να διερευνηθεί αν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αυτοκτονίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.