Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων κ Στέργιο Νίντο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ. Νικόλαος Χλωρός.

Ο κ. Νίντος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει εξωστρέφεια, δυναμική και έχει γίνει ένα με την κοινωνία. Πέρα από την αποστολή της, που είναι η υπεράσπιση της έννομης τάξης βοηθά την κοινωνία και συνεργαζόμενος με αυτή και τους τοπικούς φορείς, συνδράμει στο να βελτιώσει γενικότερα τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή.»

Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την αμέριστη στήριξη του στο πρόσφατο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ιεροψαλτικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε στις 3 με 6 Νοεμβρίου 2021 στην πόλη των Τρικάλων και προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή τον «Έπαινο» της Ομοσπονδίας μετά του Αναμνηστικού Μεταλλίου του 1ου Διεθνούς Ιεροψαλτικού Συνεδρίου.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής απένειμε στο Σωματείο Τιμητική Πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.