Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων κ Στέργιο Νίντο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ. Νικόλαος Χλωρός.

Ο κ. Νίντος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει εξωστρέφεια, δυναμική και έχει γίνει ένα με την κοινωνία. Πέρα από την αποστολή της, που είναι η υπεράσπιση της έννομης τάξης βοηθά την κοινωνία και συνεργαζόμενος με αυτή και τους τοπικούς φορείς, συνδράμει στο να βελτιώσει γενικότερα τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή.»

Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την αμέριστη στήριξη του στο πρόσφατο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ιεροψαλτικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε στις 3 με 6 Νοεμβρίου 2021 στην πόλη των Τρικάλων και προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή τον «Έπαινο» της Ομοσπονδίας μετά του Αναμνηστικού Μεταλλίου του 1ου Διεθνούς Ιεροψαλτικού Συνεδρίου.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής απένειμε στο Σωματείο Τιμητική Πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.