ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Σήμερα στη 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια το συλλαλητήριο ενάντια στα θρησκευτικά

Συλλαλητήριο Θρησκευτικά

Το συλλαλητήριο ενάντια στα θρησκευτικά, είναι πραγματικότητα. Το δεύτερο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται ενάντια στα θρησκευτικά θα λάβει χώρα σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι. Τόπος συγκέντρωσης είναι τα Προπύλαια, ένα σημείο με έντονο συμβολισμό.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα, οικογενειάρχες μαζί με τα παιδιά τους αγκαλιά, ομογενείς Έλληνες από κάθε σημείο της Γης, Ιεράρχες, κληρικοί, όλοι ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν ένα δυνατό ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά στο σημερινό συλλαλητήριο.

Σήμερα Κυριακή, που γιορτάζουμε τον Μεγάλο Πατέρα της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, τον τιτάνα του πνεύματος και της Αγιότητος, θα έχουμε την ευλογία να ομολογήσουμε ένα ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά και ένα ΄΄κάτω τα χέρια σας΄΄ από τα ορθόδοξα βαπτισμένα ελληνόπουλα, τα παιδιά μας.

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς έκανε μεγάλο αγώνα για να εξηγήσει στους δυτικούς, ότι η χάρις του Αγίου Πνεύματος στα ορθόδοξα μυστήρια είναι άκτιστη και θεϊκή.

Η βοήθεια του Αγίου Γρηγορίου ας είναι με όλους μας και ας ζωντανεύει την ορθόδοξη πίστη μας και το ορθόδοξο ήθος ακόμα και μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Δείτε τις πληροφορίες για το συλλαλητήριο ενάντια στα νέα θρησκευτικά

 

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.