ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Στο αγώνα της Κυριακής και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος-ανακοίνωση για το συλλαλητήριο ενάντια στα θρησκευτικά

Συλλαλητήριο Θρησκευτικά: Βαρύτητα στον αγώνα της Κυριακής προσδίδει η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Έντονη ήταν η αντίδρασή του στους νέους φακέλους των θρησκευτικών από την πρώτη στιγμή που τους εισήγαγε στα σχολεία το Υπουργείο Παιδείας.

Μεγαλειώδης αναμένεται η προσέλευση την Κυριακή στο συλλαλητήριο:

Σε επικοινωνία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τους φορείς αναφέρθηκε πως αναμένεται η προσέλευση να ξεπεράσει τους 40.000 πολίτες, γεγονός που εφόσον επαληθευθεί σηματοδοτεί την επιτυχία της ειρηνικής αυτής διαδήλωσης, αφού ο αριθμός αυτός ξεπερνά κατά πολύ τους 7.000 πολίτες που είχαν συμμετάσχει στο προηγούμενο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας την 23η Οκτωβρίου.

Σημαντική είναι η στήριξη από την Ομογένεια, αρκετοί φορείς Ελλήνων της Διασποράς οργανώνουν τη μετάβαση Ομογενών στην πρωτεύουσα με σκοπό να στηρίξουν τον δίκαιο αυτό αγώνα.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής στα Προπύλαια και θα αναμεταδίδει ζωντανά, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Για όλες τις ειδήσεις σχετικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.