ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Την Κυριακή ο αγώνας ενάντια στα νέα θρησκευτικά στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Συλλαλητήριο Θρησκευτικά: Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από το ιστορικό συλλαλητήριο ενάντια στα θρησκευτικά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι.

Αίσθηση αλλά και οργή προκαλεί το γεγονός ότι σχεδόν κανένα μέσο ενημέρωσης, σε οποιαδήποτε παράταξη και αν είναι φιλικό, δεν έχει μπει στον κόπο να ασχοληθεί με το συλλαλητήριο για τα θρησκευτικά, που ουσιαστικά αφορά το μέλλον των παιδιών μας.

Πρόκειται για ένα συλλαλητήριο, μια αγνή πρωτοβουλία με εμφανείς διοργανωτές, άξιους ανθρώπους των γραμμάτων και Κληρικών, για μια ειρηνική διαδήλωση ενάντια στις προκλήσεις της νέας τάξης πραγμάτων, που επιχειρεί να ασελγήσει στις συνειδήσεις και στις ψυχές των παιδιών μας μέσα από την αλλοίωση του μαθήματος των θρησκευτικών, σερβίροντας στο μικρό παιδί τα νέα θρησκευτικά, ή αλλιώς τους ΄΄φακέλους΄΄, όπως και τους αποκαλούν.

Παρόλα αυτά, δεν έχει προβληθεί πουθενά σχεδόν η είδηση για το συλλαλητήριο, κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες το έχουν αποσιωπήσει.

Από το συλλαλητήριο της Κυριακής, κανείς δεν πάει να βγει καερδισμένος ούτε πολιτικά, ούτε επικοινωνιακά. Είναι μια αγνή, αυθόρμητη κίνηση κληρικών, πανεπιστημιακών και γονέων με στόχο τη διασφάλιση της Ορθόδοξης Παιδείας για τις επόμενες γενιές.

Ας αναρωτηθούμε όλοι ποιον εξυπηρετεί η αποσιώπηση του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Για ποιο λόγο κόμματα της αντιπολίτευσης που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την Ορθόδοξη Πίστη δεν έχουν προβεί σε καμία δήλωση στήριξης του αγώνα ενάντια στα θρησκευτικά;

Για ποιο λόγο αυτοαποκαλούμενα ορθόδοξα και πατριωτικά μέσα ενημέρωσης έχουν πλήρως απαξιώσει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;

Για ποιο λόγο κάποιοι εκ των Ιεραρχών αποστασιοποιούνται από αυτή την αγνή προσπάθεια, με εμφανείς τονίζω ξανά διοργανωτές;

Την προηγούμενη φορά που πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τα θρησκευτικά με σύνθημα Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά, πάλι χωρίς καμία στήριξη, μαζευτήκαμε 7000 άνθρωποι, νέοι, φοιτητές, οικογενειάρχες.

Αυτή τη φορά, στο συλλαλητήριο την Κυριακή 4 Μαρτίου στα Προπύλαια, θα βροντοφωνάξουν ενάντια στα θρησκευτικά τουλάχιστον 40000 Έλληνες, ενωμένοι, Κλήρος, λαός και ομογένεια

Αυτοί που επέλεξαν να απέχουν ή να παρατηρούν εκ του ασφαλούς, εκείνη τη μέρα θα τεθούν μοιραία υπόλογοι στα μάτια των παιδιών μας και της Ιστορίας που όλους αδιακρίτως μας κρίνει.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.